Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Julehygge hjemme ved mormor & morfar

mrc | 21 December, 2008 19:25

Hver år mødes alle os søskende og de to børnebørn (der må gerne snart komme flere Wink ) hjemme ved mor og far. Før i tiden var det altid d. 23/12 vi mødtes, men da det often godt kan blive lidt vådt prøver vi at ligge det en anden dag.

I år var det så blevet lørdag d 20/12. Alle var med pånær Thomas og Susanne, som var rejst til Gran Canaria om formiddagen. Maria´s nye kæreste var også med. Det var første gang han mødte næsten hele familien på samme tid.

Vi startet stille og roligt ud med at hygge over en gang super mad, men dejligt vin til. (vinen må ha været god da der blev drukket ret mange flasker Wink)

Da børnene var kommet i seng spillede vi en omgang pakkeleg og så blev de lidt stærker drikkevare fundet frem. Da folk havde fået lidt mere at drikke fandt Rasmus Sindstar frem og så fandt vi vores "yndige" sangstemmer frem. Jo mere folk fik at drikke jo mere ville de synge.

Julehygge ved mormor og morfar.
Bla. med pakkespil, Alkohold, singstar og striptisJulehygge ved mormor og morfar.
Bla. med pakkespil, Alkohold, singstar og striptis

Det var en rigtig hyggelig aften; sevmom jeg tilbragte til meste af tiden i sofaen. Der er hvis ingen af os der kan sige vi ikke fik rigeligt at drikke. Nogle blev selvfølgelig mere fulde end andre.

Julehygge ved mormor og morfar.
Bla. med pakkespil, Alkohold, singstar og striptisJulehygge ved mormor og morfar.
Bla. med pakkespil, Alkohold, singstar og striptis 

Michael fik i hverfald så hatten passer. Efter en omgang Striptis, en gang helikopter Surprised, lidt mere sindstar kunne han ikke mere og faldt i søvn på stuegulvet.

Julehygge ved mormor og morfar.
Bla. med pakkespil, Alkohold, singstar og striptisvvvvv

Vi havde en rigtig sjov aften. Næste dag var ikke så sjovt. Folk så nået hængte og der var da også to der lige havde været ude og hilse på wcét, eller den ene nået hvis ikke helt derud. Jeg nævner ikke nogle navne JENS.  

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb