Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Mine Ferie ved farmor og farfar.

mrc | 23 December, 2008 20:25

Da Christoffer var det eneste børnehavebarn der havde brug for at blive passede mandag d 22/12, syntes farfar og faster Joy at det var synd for ham og da de alligevel havde fri, ville de gerne passe ham. Da vi alligevel skulle derned d 23/12 til aftensmad havde vi aftalt at Christoffer lige så godt kunne sove der fra d 22. til d. 23 og dermed komme på en lille juleferie i Espe.

Mandag morgen kørte Michael så først Liv i dagpleje og derefter til Espe med Christoffer. Christoffer havde en rigtig hyggelig dag hvor de bla. var oppe og købe et juletræ.

Planen var at  da jeg havde fri d. 23/12 skulle ha hygge herhjemme med Liv og så skulle vi køre til Espe lige så snart Michael kom hjme fra arbejde, men da jeg var kommet til skade med rygge i torsdags til håndbold og ikke kunne/kan lofte på børnene fik Michael aftalt med Espe at Liv kunne komme derned og blive passede sammen med Christoffer om tirsdagen, så tirsdag morgen kørte Michael så til Espe med Liv.

Både Liv og Christoffer have haft en hyggelig dag hvor de bla. havde pyntet juletræ sammen med Joy. Om aften kom Michael og jeg så derned og hygge sammen med dem. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb