Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Så blev det endelig JULEAFTEN.

christoffer | 24 December, 2008 23:31

 Så blev det endelig d. 24 december = JULEAFTEN = JULETRÆ = GAVER LaughingLaughingLaughing

Dagen startet med at vi stod og op hygge med morgenmaden. Da vi havde spist morgenmad skulle mor, Liv og jeg lave marzipan og far skulle koge rissengrød. Jeg fik lavede nogle rigtig flotte ting. Liv gad ikke rigtig at være med alligevel, så hun gik ind og legede i stedet. 

Var vi havde fået lavet marzipan kom Liv og jeg i karbad imens mor og far lige fik ryddet det sidste op og forberedt nået af mad. Det vil sige pga mors meget dårlige ryg kunne hun ikke hjælpe så meget, så det var far det lige fik gjordt det meste klar.

Da vi havde spist middagsmad og Liv var kommet ud og sove tog far juletræet ind i stuen og så skulle vi ha det pyntet. Det v ar rigtig sjovt at pynte juletræ og jeg synes det blev rigtig flot. Imens vi var ved at pynte juletræ kom Joy og Martin lige forbi med nogle julegaver vi havde glemt nede ved farmor og farfar. Da hjalp os også med at pynte træet.

Da Liv stod op igen ligne hun et stor spørgsmål da hun kom ind i stuen og så juletræet. Så måtte jeg lige fortælle hende havd det var og hvorfor det skulle stå der. 

Det var maningen vi skulle ha været i kirke kl 15.00 med pga. mors dårlig hyg blev vi hjemme. (Det var far glad for)

Kl 16.00 var det tid til at rigtig julehygge foran fjernsynet. Der kom der nemlig  disneys juleshow. Mor lave en lille stål hygge til os.

Ved 17.30 kom mormor, morfar, Rasmus og Maria. De havde en rigtig lækker and med og en MASSE GAVER Smile

Da alt maden var klar satte vi os til bords og spiste det dejlige mad. Vi fik and, flæskesteg med sovs, kartofler, brunkartofler, rødkål og franske kartofler til. MUMS MUMS MUMS. x 

Efter hovedrette skulle vi have risalamande Mor fortalte mig at jeg skulleimensjeg spiste skulle jeg holde øje med om jeg fik en hel mandel. Den/dem der fik mandlen ville nemlig få en mandelgave Surprised Så jeg holdt godt øje. og det var godt jeg gjorde det for lige pludselig opdage jeg den LaughingLaughing og derfor fik jeg en mandelgave. Det var en DVD film med cykel og dansemyggen. Far fik også en mandelgave.


Da vi havde spist og var ved at tænde juletræet var det lige pludselig nået der bankede på døren og samtidig hørte jeg en mærkelig lyd som en der sagde  hoo hoo hoo. Det lød næsten som julemanden. Jeg skyndte mig at åbne terassedøren og sørme så om julemanden ikke havde været der med en stor sæk fyndt med gaver. SmileSmileLaughing

Da vi havde fået alle gaverne ind under juletræet (den der kunne være der) var dte endelig tid til at danse om juletræet og synge en masse sjove julesange og salmer. Jeg kunne synge med på flere af dem. Bla. Et barn er født i Bethlehem og på loftet sidder nissen og spiser julegrød. Vi slutte af med at synge Nu er det jul igen imens vi løb hele huset rundt. Både Liv og jeg syntes det var mægtig sjovt.

Da vi var færdig med at danse og synge var det endelig tid til at åbne gaver. Liv og jge fik heldigvis lov til at få vores gaver først. Vi fik begge så mange gode ting. Jeg glæder mig til i morgen, så skal jeg rigtig lege med alt mit nye legetøj

RIGTIG GLÆDELIG JULE TIL JER ALLE SAMMEN. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb