Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Hjerte med hjem fra børnehaven.

mrc | 18 December, 2008 21:11

I dag har Christoffer haft Hjerte med hjemme fra børnehaven. Hjerte er en nisse der hverdag kommer med en hjem fra børnehaven. Man skal holde øje med Hjerte for hun kan godt lide at drille lidt.

Christoffer var fast besluttet på at holde øje med hende så hun ikke lavede nogle nummer, men hende Hjerte er snu og imens vi var ved at lave aftensmad lykkes det hende at slippe fra Christoffer. Da vi fandt hende igen havde hun farvede et spejøg grønt og et rødt og da vi sad og spiste lykkes det hende også at få farvet Christoffers mælk grøn uden vi så det. Hjerte drille nisse med hjem fra børnehavenHjerte drille nisse med hjem fra børnehaven

Hun er godt nok frække hende Hjerte. Da vi havde spist skulle vi se Nissernes ø. Lige pludselig opdage Christoffer at nu var hun væk igen. Vi satte pause på nissernes ø og gik igang med at lede efter hende. Da vi fandt hende hande hun vendt madressen i Christoffers seng om. Hjerte drille nisse med hjem fra børnehaven

Resten af aften holdt Christoffer Hjerte i hånden for hun ikke skulle lave flere nummer. Men da han skulle have nattøj på gav han slipog 1-2-3 så var hun væk igen. Da Christoffer fandt hende ige havde hun sat hans bord op i senge. Så måtte han fortælle hende at der skulle det jo ikke stå for der skulle de to jo sove.

Heldigvis var Hjerte blevet så træt efter alle de nummer hun havde lavet så hun sov hele natten sammen med Christoffer uden at drille.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb