Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Julehygge dag.

mrc | 13 December, 2008 22:23

Dagen i dag har stået i julen tegn.

I formiddags kørte vi alle fire ud for at finde et juletræ. Da vi gerne ville fælde et selv kørte vi over til en gård i hudevad hvor vi har købt desidste par år. Her kan man inten fælde selv eller købe et træ der er fælde.

Vi kigge først på de træer der var fælde og fandt et vi gerne ville have hvis vi ikke kunne finde et ordenligt selv at fælde. Vi gik derefter ud i skoven og kigge, kigge og kigge efter det helt rigtige træ. Børnene hygge sig mega meget med at løbe rund i skoven. Efter ha kigget en masse og ikke rigtig kunne finde det helt rigtige træ og gik tilbage til gården. Her bestemme vi os så for at købe det træ vi havde set på først. Christoffer var rigtig glad for at vi havde fundet et juletræ. Davi havde fået læsset juletræet skyndte vi os hje, da der kun var en ½ time til vi ville få gæster.Vi skulle nemlig have besøg af oldemor, oldefar, mormor, morfar, farmor og farfart il rissengrød og julehygge.

Da vi kom hjem gik Michael straks igang med at lave rissengrød og jeg gik i bad med børnene.

Da alle var komme og rissengrøden endelig var færdig satte vi os til bords og fik spist en masse dejlig rissengrød. Da alle var mætte gik vi igang med at lave forskellige juleting. Det blev bla. lavet julehjerter, stjerner (nogle pæner end andre, ik farfar Wink) og juleuroér. Vi sluttede den hyggelig dag af med mormors hjemmelavt æbleskiver og oldemors småkager.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb