Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Damptog og håndbold.

mrc | 06 December, 2008 21:23

Da Michael og jeg skulle til julefrokost med Michaels firma i går aften skulle Liv og Christoffer passes af farmor. farfar og joy, som var hjemme fra KBH. Vi kørte dem ned til espe sidst på eftermiddagen. Christoffer blev rigtig glad for at se Joy.

I dag har Christoffer så været med farmor og farfar nede og køre med damptog fra Faaborg til Korinth. Det syntes han var vældigt sjovt. Imens lege Joy og Liv derhjemme.

Efter tog turen kørte de alle 5 op til Årslevhallen hvor Michael og jeg skulle spille håndbold. Jeg var lige blevet færdig med min kamp og havde været i bad da de kom. Vi havde selvfølgelig vunde. På trods af rigtig mange tømmermænd spillede jeg en kanon kamp.

Michaels hold skulle mødes rækkes nr 1 hold som ikke havde tabt nogle kampe i nu, men det havde snif herrene tænkt sig at lave om på og det gjorde de så. Michael spillede en ok kamp, dog ikke hans bedste i denne sæson.

Da det var sidste hjemme søndag blev der traditionen tro holdt en lille fest i caffen. Christoffer, Liv og jeg blev og spiste med og så kørte vi hjem. Michael blev lidt længere og hyggede/drak med gutterne.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb