Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

En uges ferie.

mrc | 22 November, 2008 21:35

Den sidste uges tid har vi alle fire holdt ferie. Det var været super skønt og dejligt. Vi har "bare" været der hjemme og både hygget en masse og samtidig fået lavet om på vores kontor.

Vi startet ferien med den årlie familie julefrokost med min fars side af familien. I år var det min mor og far tur til at lægge hus til, så det var dejligt tæt på og super nemt med børnene.

Efter julefrokosten tog jeg videre til dildo party med tøserne fra håndbold. Inden vi skulle ha fremvisning fik vi lidt mad og lidt alkohol indenbors. Vi havde en rigtig skæg aften hvor vi fik grinet en masse og de mange mærkelige ting man kunne få.

I løbet af ugen har vi som sagt fået hygge en masse derhjemme, både inde og udendørs. Vi har også samtidig lavet om på vores kontor. Vi har lavet e kæmpe langt skrivebord på væggen ind mod naboen. Det er blevet super godt.

Fredag var Christoffer i børnehave sammen med morfar hele dagen. Der var nemlig bedste ven dag i børnehaven fra kl 9.00 - 15.00. Christoffer havde rigtig hygge sig med at have morfar med i børnehave. Hvis det stod til ham måtte han godt komme med hverdag.

Fredag formiddag kørte Liv og jeg en tur over til lægehuset da Liv skulle have sin 15 mdr. vaccination. Det var MFR 1 (paraply-vaccine 1) hun skulle have. Liv var i vældig humør imens vi ventet på at komme ind til sygeplejesken der skulle stikke hende. Da vi kom ind til sygeplejesken syntes Liv da også det var vældig sjovt indtil hun stak hende i låret. Liv blev rigtig sur, men  hun blev dog hurtigt glad igen da hun fik to baloner.

Fredag eftermiddag/aften stod i julen tegn. hristoffer, Liv og jeg hyggede s nemlig med at julepynte på deres væresler. De var begge meget begrejstert over alle de nisser der kom op og især Liv havde MEGET svært ved at lade dem så. Det bliver spændene når vi får pyntet op i løbet af næste uge i resten huset og hun kan lade nisserne stå.

Lørdag formiddag tog vi alle fire i Nyborg badeland. Vi fik plasket en masse med vand og Christoffer lærte at køre ned af vandruschebane selv. en af os gik selvfølgelig med op og sendte han afsted rigtig og den anden af os stod nede og ventet på ham. Han var rigtig stolt over at han helt selv måtte køre ned. Liv fik også smag får at køre i den store vandruschebane. Hun ville bare prøve den igen og igen.

Nu er ferien desværre ved at være slut og arbejdet, børenhaven og dagplejen kalder igen.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb