Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Christoffer har fået dræn i ørerne og fået fjernet polypper.

mrc | 21 October, 2008 21:14

I dag har Christoffer så været ved ørelægen og få lagt dræn i begge sine øre plus han har fået fjernet sin polypper.

Han skulle operares kl 12.20. Fra 4 timer før skulle han faste, men måtte dog godt drikke vand, saft, juice og codavand indtil to timer før.

Vi stod op kl 7.30 og spiste morgenmad. Da han ikke måtte få rå havergryn lavede jeg et god potion havergrød til ham. Det faldt også i god jord.

kl 10.20 fik han så den sidste tår saft og lidt panodil som de havde sagt vi skulle give ham 2 timer før.

Kl 11.00 kom mormor og efter lidt hygger kørte vi ind til ørelægen. Christoffer var i godt humør og gik straks i gang med at lege da vi kom derind.

Ca. kl 12.20 kom de og hentet Christoffer ind på stuen. Han kom op på briksen og ligge og fik en maske på. Han lå lige så fint og trak vejret i masken. Der ikke ikke lang tid før han sov som en sten.

Mormor og jeg kom ind i et andet rum hvor vi kunne følge med på en tv skærm imens de lage de to dræn i ørerne. På begge ørerne stod der meget væske/snask der flød ud da lægen skar huld. Specielt det ene øre var rigtig slemt.

Derefter skulle de fjerne hans polypper. Det kunne vi ikke følge med i.

Da de var færdig kom lægen ind til os og fortalte hvordan det var gået. Han sagde at det var godt han fik dræn og polypperen fjernet da det var tiltrængt. Hans polypper var rigtig rigtig stor og havde næste lukkede hans luftveje igennem næsen af plus det gik ind og forstyret et punt der er med at til forme ens sprog.

Efter snakkeden med lægen kom vi ind til Christoffer som lå og sov. Efter små 5 min vågne Christoffer op og var meget ked af det og kunne slet ikke forstå hvad der var sket. Det havde været bedst får ahm at ha sovet lidt længere så han var mere frisk inden han vågne.

Han fik en is han skulle spise, får at hjælpe på smerterne i halsen og får at stoppe blødningerne, men den ville han absolut ikke have.

Da han ikke kunne finde ro efter 15 min og han var meget ked af det, syntes de vi skulle køre hjem i stedet så han kunne få ro.

Hele vejen hjem smågrad han, men da vi kom hjem og fandt lidt af mors is gik det meget bedre. Efter at ha spist både is og yoghurt fik han det rigtig godt og vi hygger os foran fjernsynes resten af eftermiddagen.

Han har haft det rigtig godt resten af dagen.

 

Comments

Du er sgu en stor dreng

Joy | 22/10/2008, 11:19

Hvor er du dygtig Christoffer. Er glad for det gik godt, og at du er frisk igen. Knus fra din faster

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb