Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Christoffer er blevet syg igen.

mrc | 13 September, 2008 20:35

I går begyndte Christoffer og hoste lidt men det er jo mange der gør for tiden.

Natten til i dag vågne Christoffer nogle gange pga. hans hoste. Da han virke lidt varm målte vi lige hans temperatur og den var 37,8 så en lille smule feber havde han da.

I løbet af dagen blev hans hoste værre og værre og hen sidst på eftermiddagen begyndte hans temperatur også at stige.

Da jeg skulle på nattearbejde og Michael skulle til Steffens fødselsdagsfest skulle Liv og Christoffers sove ved mormor og morfar. Vi kørte derfor over til dem ved spise tid.

Kl 18.15 var den kommet op på 40.2. Christoffer var også blevet rigtig slap i kroppen. 

Jeg ringe til vagtlægen og de ville gerne gerne se ham. Vi kunne komme ned til vagtlægen i ringe kl 21.00 eller køre til Odense. Jeg valgte ringe da Christoffer trængte til at sove lidt inden han skulle ud og køre.

Kl 20.40 kørte mormor og jeg ned til vagtlægen. Vi kørte i lidt god tid i håb om at komme til som en af de første. Da vi kom derned var der ikke kommet andre. så da lægen kom lidt i ni kom vi til med det sammen. Det var christoffer egen læge der kørte vagtlæge, så det var super. Hun lyttede på han og kunne konstarere athan havde fået lungebetændelse. Så nu er han kommet på en uges   penicillin kur igen.  

Kl 21.07 sad vi ude i bilen igen paret til at køre hjemad. Det er første gang jeg har oplevet at det tog så kort tid at være ved vagtlægen.

  

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb