Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Holdt 1 års fødselsdag.

liv | 05 June, 2008 18:50

Selvom jeg først bliver år på mandag har vi holdt min 1 års fødselsdag i dag. Det har bare været en super dag. Ved 13.30 tiden begyndte alle mine gæster at komme og de havde rigtig mange gode gaver med. Jeg havde næsten ikke tid til at åbne dem alle sammen, men Christoffer var så sød at hjælpe mig. 

Holder 1 års for familienHolder 1 års for familienHolder 1 års for familien

Efter vi havde åbne alle gaverne og leget lidt fik vi boller og brunsvigerkage. Mums det smagte godt. Men jeg havde næsten ikke tid til at sidder oppe ved bordet. Jeg ville jo ned og lege med alle mine nye ting.

Holder 1 ård for familienHolder 1 ård for familien

Resten af eftermiddagen hygge vi os alle i haven. Nogle lege på græsplane, andre på terrasen og nogle sag og snakkede. Det var rigtig hyggeligt.

Hele min familie var med undtagen tante Susanne, faster Joy og onkel Martin. De kunne desærre ikke komme med i dag, men så må de bare komme en anden dag og holde fødselsdag med mig.

I dag gik jeg også selv 3 gange. Imellem 3 og 4 skridt, men så bliver jeg for ivrig og sætter mig ned. Mor siger jeg bare skal slappe af, men det er svært for det er så sjovt at prøve at gå selv.  

Efter en rigitg god 1 års fødselsdags fest er jeg  meget træt og skal snart i seng. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb