Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Været i Zoo.

liv | 30 May, 2008 18:47

I dag har jeg været i zoo med min dagplejemor Lotte, hendes mand, deres dreng, hans kæreste og selvfølgelig de andre børn fra dagplejen.Frida havde nemlig sidst dag i dagplejen i dag, så derfor skulle vi en tur i zoo.

Vi startet med at tage toget ind til Odense sygehus og så gik/kørte i barnevognen vi over til zoo. Vi havde en rigitg sjov tur i zoo. Jeg synes det er rigtig sjovt at se alle dyrerne. Specielt nede ved sø køerne var det sjovt at stå og se på alle fiskene.

Vi slutte dagen af på legepladsen. imes de andre lege tog jeg mig en lille middagslur. Jeg havde kun lyst til at sove en ½ time. Lotte syntes godt nok det var alt for lidt, men jeg gad ikke sove mere.

Inden vi gik op togen igen var Lotte lige inde i zoo butikken og købe en lille gave til os. En tallerken til os med en masse søde dyr på.

Om eftermiddagen kom alle forældrene til kaffe ved Lotte for at sige forvel til Fridag. Far skulle desværre arbejde, men mor og Christoffer var med. Det var rigtig sjovt og hyggeligt. Til sidste blev jeg godt nok lidt træt, men jeg havde jo heller ikke sovet ret meget i løbet af dagen.  Lotte var også helt forbavset over jeg ikke var falde i søvn på hjemturen.

Her til aften har vi havt besøg af mormor, morfar og Maria. De kom over og grillede med. Morfar er nemlig igang med at samle det legehus Christoffer og jeg fik i fælles fødselsdagsgave af dem. 

Nu vil jeg i seng for det har været en rigtig sjovt og lang dag. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb