Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Første uge i børnehaven.

mrc | 08 February, 2008 20:00

Så har Christoffer gået i børnehave i en uge. Det har været en uge med rigtig mange nye indtryk for ham.

I mandags skulle de have fasterlavns fest. Christoffer var ligsom i dagplejen udklædt som pirat. Fasterlavn i børnehaven
Da Michael havde fri fra arbejde passede han Liv derhjemme så jeg kunne koncentrere min 100% om Christoffer.

Vi tog op i børnehaven til kl 9.00. Der var rigtig gang i den. Alle børnene løb rundt i deres fasterlavnstøj og råbte og skreg. En af pædagoerne var klædt ud om en kæmpe abe. den var Christoffer helt vild med.

kl 9.30 gik vi alle over i gymnastiksalen for at slå katten af tønnen. Christoffer "slog" kun to gange. han havde ikke lyst til at være med, så vi satte os og kigge på i stedet.

Da bunden faldt af vælde det ud med en masse slikposer. mums mums mums. Dem var Christoffer rigtig glad for og ville  gerne være med til at spise ;-)

Ved middagstid kørte jeg hjem. Christoffer var ikke ret glad for at jeg skulle køre. Han blev faktisk ret ked af det. Men efter jeg var kørt gik det hurtigt over igen.

Michael, Liv og Jeg gik op og hentet han ved 15.00 tiden. Der var han i fuld gang med at lege med tog og havde ikke tid til at komme med hjem.

Tirsdag Skulle Christoffer prøve at være i børnehaven fra ca. 9 til kl 15.00 alene, da jeg skulle til jobsamtale på sygehuset. Jeg afleveret Christoffer kl 8.45. Da vi kom derop løb Christoffer glad ind. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at få overtøjet af og lagt madpakken i kølerskabet, så han kunne komme ind og lege. Liv og jeg var lige med inde i 10 min, men så skulle vi gå . Igen var han ikke helt tilfreds med at jeg skulle gå uden ham. Men han blev hurtig glad igen.

Om eftermiddagen kom morfar med for at hente Christoffer. Det var Christoffer rigtig glad for og morfar gik også en rundtur i hele børnehaven, Selv det lille og store wc skulle han se :-)

Onsdag gik det lidt bedre med at aflevere. Han brokkede sig lidt, men da jeg vinke farval til ham ude fra cyklen kunne jeg se han var glad igen.

Hver onsdag har de cykel dag, Så skal man tage sin egen cykel med og så cykler de ned til legepladsen ved kirken og hjem igen. Christoffer lånte en af børnehavens 3 hjuler, da de havde sagt han bare kunne cykle på dem til at starte med.

Torsdag var Christoffer mega træt efter de tre første dage i børnehaven, så jeg holdte ham hjemme. Onsdag aften var han komme i seng kl 19.30 ca og jeg vækkede han kl 9.30. Alle de nye oplevelser havde virkelig gjordt ham træt. Vi hygge os resetn af formiddagen herhjemme og ved middagstid kørte vi i zoo. ( Se indlæg d. 7/2)

I dag fredag har han så været afsted igen. Jeg afleveret han til kl 9.00 igen. Ligsom de andre dage kunne det ikke gå stærkt nok med at komme ind og lege med tog. Liv og jeg blev der lige i 15 min og snakkede lidt. Da jeg sagde at nu skulle Liv og jeg til at køre, fik jeg afvide at jeg bare SKULLE sætte mig ned igen og se på at han lege. BOB BOB.

Dorthe pædagog spurgte Christoffer og hun skulle vinke med han igen i dag, ligsom i onsdags. Det måtte hun gerne. Han løb hen til vinduet og stillede sig klar. Det var lige før han ikke havde tid til at kysse mig farvel. Da jeg gik stod han klar ved vinduet sammen med Dorthe og 2 andre børn til at vinke farval. De havde åbnet vinduet så christoffer og de to andre stod og råbte farvel til mig. Det var rigtig dejligt at gå derfra i dag, når man viste at han var glad.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb