Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Sidste dag i dagplejen og første dag i børnehaven

mrc | 01 February, 2008 14:00

I går havde Christoffer sidste dag i dagplejen. Da jeg havde bilen fik han lov til at sove lidt længe, så han kom først op til Joann ved 9 tiden.

Formiddagen brugte de på at hygge og lege. Det var Christoffer der måtte vælge hvad de skulle lege i dag.

Han fik et fote album med en masse billeder som Joann havde taget løbende imens han havde været i dagpleje ved hende. Det brugte han meget tid på st se i.

Christoffer havde også valgt hvad de skulle have og spise til middagsmad. Han havde valft lasange.

Fra kl 14.30 var vi forældre inviteret til aflutning. Joann havde bagt boller og vafler imens de sov til middag. Vi havde en hyggelig eftermiddag.

I dag erChristoffer så startet i børnehave. Han havde snakket meget om at han skulle i børnehave i dag.

Da vi kom derop løb han ind og begyndte at lege med togbane. Nogle af de andre børn var nemlig igang med at lege med den og han måtte gerne være med.

Hele formiddagen hygge han sig med at gå rundt og lege med det forskellige legetøj.

Der var også lige tid til at tege en spejdermann og byggemand Bob tegning.

De er delt ind i tre grupper i børnehaven. Lille - mellem og store gruppen. Christoffer er selvfølgelig i lille gruppen.

Når de skal spise sidder de i de tre grupper og spiser. Lillegruppen sidder i køkkenet for sig selv og spiser. Så kan de bedre koncentrerer sig.

Christoffer havde glæde sig meget til de skulle spise, for han havde sin nye madkasse med.

Da de havde spist var det sove tid for de børn der stadig sover til middag. Det skal Christoffer også gøre, men i dag fik han lov til at blive oppe og lege. De børn der ikke skulle et smut udenfor og lege. Christoffer havde hele vejen op til børnehaven snakket om at han skulle derop og cyke og lege med gravmaskine, så han blev super glad da de skulle ud i det "gode" vejr. Han er nu lige glad med at det regner og blæser. Han hygge sig helt vildt uden for og var den sidst der kom ind.

Vi havde en rigtig hyggelig dag i børnehaven. Han skal lige vende sig til at der er nogle flere børn og ikke alle er lige søde.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb