Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Juledagene og nytårsaften.

christoffer | 01 January, 2007 12:21

Da jeg stod på den 25. decemcer stod der en masse pakker og ventet på at jeg skulle pakke dem op.

Jeg havde næsten ikke tid til at spise morgenmad først, så spændene så de ud. Men mor og far sagde jeg jeg skulle spise først inden jeg måtte pakken dem op.

Der var en masse spændene inde i pakkerne. Da jeg var færdig med at pakke op og havde leget lidt med tingene skulle vi til julefrokost over hos mormor og morfar. Der kom alle mors søskene + kærster og oldemor og oldefar.

Morbror Thomas lærte mig en sjov leg. Man skulle tage en balon og køre den mod ens tøj, så kunne den sidde fast på loftet. Og den eneaste møde dem kunne komme ned igen var at prikke til den. Det var rigtig sjovt at lege, men morbror thomas har dårlig ryg så han kunne ikke holde til at lofte mig så mange gange. Men så var der jo heldigvis også, oldefar, morfar, morbror Rasmus, moster Maria der kunne hjælpe til.

Den 26. december skulle mor, far og jeg bare slappe af. Mor og far syntes vi skulle køre ned til nørre sø og gå en tur oven på alt julemaden. Det var rigitg sjovt at komme ud i skoven og rende lidt rundt.Den årlige tur rundt om nørre sø ved Korrinth

Den 27. december var vi til julefrokost nede hos farmor og farfar. Far og jeg blev hentet lidt før middag af farbror steffen. Mor var nemlig på arbejde og skulle så køre direkte derned.

Vi fik en masse lækkert mad. Og jeg fik lov til at være lidt længe oppe.

Den 31. december var det så nytårsaften. Vi skulle til Munkebo og holde ved mors barndomsveninde Jette og hendes mand Dami. Vi skulle være 13 i det hele. Jeg var det eneste barn, men det gjore ikke nået for de vokse ville gerne lege med mig.

Der blev fyret en masse raketter af. Jeg syntes det var rigtig flot. Da vi havde spist skulle vi også ud og fyre nogle raketter af. Jeg skulle have sikkerheds briller på, for at beskydte mine øjne.Nytårs aften hos Jette og DamiNytårs aften hos Jette og Dami

Det var bare så flot at kigge på. Mor og far fortalte at jeg også så det sidst år, men der var jeg jo bare en lille baby, så det kan jeg ikke huske.

efetr at have set alt det fyreværkeri blev jeg utrolig træt. Men det var mega svært at falde i søvn. Så mor gik en tur med mig i barnevognen og så faldt jeg hurtig i søvn.

Det var en rigtig sjovt aften. Og jeg glæder mig allerede til om et år hvor jeg skal se det igen.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb