Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

I aften er det juleaften, der er længe længe til.

christoffer | 24 December, 2006 23:17

Hvad skal jeg dog finde på. Jeg kun......

 

Dagen startet med at mor kørte til bageren efter rundstykker til os. Mums. Imens dækket far og jeg bord. Mor og far siger at jeg er blevet rigtig god til at dække bord.

Da vi havde spist skulle vi pynte juletræet. Pynter juletræ. Juleaften om dagenDet var rigtig sjovt at være med til at pynte det, selvom jeg ikke var helt enig med mor og far om hvor tingene skulle hænge. Så jeg rykkede lidt rundt på tingene.
Det blev rigtig flot. Men nu må jeg ikke pille mere ved det og det er temmeligt svært at lade være med.

Sidste på formiddagen kom morfar med en grill. Vi skulle nemlig grille både anden og flæskestegen, så vi skulle have gang i tre grille. To ved os og en over ved mormor og morfar.

Da morfar var kørt var det tid til min middagslur. Mor og far havde trukket den lidt med at ligge mig, da jeg gerne skulle kunne være længe oppe i aften.

Sidst på eftermiddagen kom mormor, morfar, morbror Thomas, morbror Rasmus og moster Maria. Så var var der nogle og lege med imens mor, far og mormor gjorde det sidste mad klar. Det dufte bare så lækkert og smagte og super godt.Juleaften med Mette del af  familie. Vi spiser dejlig julemad

Imens vi spist havde julemanden været der og fyldt hele vores entre med gaver. Og de skulle alle sammen flyttes ind i stuen. Der var så mange at de ikke kunne være under træet alle sammen.

Da vi havde fået placeret alle gaverne tændte mor og far lysene på træet. Det blev bare så flot. Og så var det tid til at danse om juletræet. Første sang vi nogle sange hvor man skulle gå langsomt rundt om træet, men til sidst sang vi en sang hvor man skulle løbe så hurtig man kunne rundt om træet og bagefter rundt i hele huset. Det var rigtig sjovt.  

Sidste sang. Du skal der løbes hurtigt. Det er sjovtSidste sang. Du skal der løbes hurtigt. Det er sjovt

Da vi var færdig med at danse/løbe om juletræet var det tid til at vi skulle have gaver. Det var rigtig mange, så det tog rigtig lang tid. Jeg nået heller ikke at åbne alle mine gave for jeg blev alt for træt til sidste.

Så den skal jeg åbne i morgen formiddag. det glæder jeg mig til.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb