Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Nytårs aften.

christoffer | 01 January, 2006 01:07

Så kom dagen som hedder nytårs aften. Mor havde fortalt at man denne aften skulle fejre året der var gået og der nye man går end i kl 00.00 i nat. Men jeg kan ikke helt forstå det med det nye år. Mon man kan mærke forskel på de forskellige år !!!

Vi skulle holde nytår i Sdr.Nærå hos nogle der hedder Stig og Susanne. Inden vi kørte op til dem tog vi lige forbi mormor og morfar og sagde godt nytår.

Det var en stor nytårs fest vi skulle til. Vi skulle være 11 voksne og 9 børn. Det var rigtig sjovt med alle de børn, selvom da var ældre end mig.
Ved 22 tiden gik vi ud for at skyde end masse raketter af. De sagde det var en forpræmiere for de børn som ikke kunne holde sig vågne til kl 00.00, hvor man skulle skyde det nye år ind.
Det var rigtig flot. Først hørte man et sus, så et brag og så blev himlen rigtig flot af en masse forskellig farver lys. Mor havde sagt at jeg måske ikke ville synes det var sjovt når de raketterne af, men jeg syntes det var så flot og jeg hade håbet på at jeg kunne ha holdt mig vågen til kl 00.00. Det kunne jeg desværre ikke og kl 23.45 måtte jeg give op. Mor og far havde dog prøvet at få mig til at sove tidligere men jeg nægte.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb