Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Juleaften.

christoffer | 24 December, 2005 14:02

Da jeg vågne i morges fortalte mor mig at Onkel Rasmus og Maria var blevet forlovet i nat de kl blev 24.00. De havde slet ikke fortalt at de skulle forloves, så da mor og de andre opdage det blev de meget overrasket.

Det er jule aften i dag. Jeg er meget spændt på hva der skal forgå resten af dagen.

Jeg starte med at komme i badekar, selv om at det kun var lørdag. Er det normalt om søndagen, men jeg skulle være fin og ren til i aften sagde mor. Det gjorde heller ikke nået for jeg elsker jo at komme i bad og så gik der også lidt tid med det.

Kl 14.00 kørte mor og jeg til Sdr. Nærå for at gå i kirke med mormor, morfar og aller mors søskene. Vi skulle høre julegudstjenesten, så det var meget anderledes i forhold til når jeg er til babysamle sang i ringe kirke. Det eneste der var ens var at de også sang nogle sange, ellers var det kun en dame der snakke hele tiden. Lidt træls at vi andre ikke måtte snakke med :-(

Sidste på eftermiddagen kom farmor, farfar, faster Joy, onkel Steffen og Oldemor på besøg da vi skulle holde jul sammen med dem.

Vi skulle starte med at spise alt det gode julemad der var blevet lavet. Da vi havde spiste skulle vi danse om juletræet og synge end masse julesange. Selvom jeg syntes det var tosset var det rigtig sjovt at danse rundt om juletræet, som mor og far havde pynte så flot.

Og så kom vi indelig til det sjoveste. Masser af gaver det skulle pakkes op. Jeg fik rigtig mange gode gaver.

 

Jeg synes det var rigtig sjovt at holde juleaften og jeg glæder mig allerrede til om et år.

 


Juleaften 2005
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb