Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

I Babybio.

christoffer | 07 December, 2005 20:46

I dag har jeg været på tur hele dagen. Mor og jeg kørte med far ind til Odense. Vi blev sat af ved Rosengårdscenteret. Har skulle vi mødes med Noah og hans mor Louise. Først skulle vi juleshoppe og bagefter skulle vi i biografen.

I mens vi gik rundt og shoppe mødte vi en masse vi kende. Bla. Morbror Thomas og min Oldemor (mors Mormor). De var også ude og købe julegaver.
Imens Mor og Louise købte en masse julegaver sad Noah og jeg og hygge os i vores barnevogne .
Kl 12.30 skulle vi i biffen. Jeg var meget spændt på hva det ville sige at gå i biffen. Mor havde fortalt at man i biffen så en film på et mega stort fjernsyn.
Da vi kan derhen var der fyldt med mange babyer. Jeg har aldrig set så mange babyer samlet på et sted før. Vi skulle se en film der hed: I dine sko.
Mor havde ret i af det var et meget meget stort fjernsyn vi skulle se på. Det var helt vildt.
Da vi havde set en 1/2 time af filmen blev jeg sulten. Mor gav mig bryst, men det var ikke godt nok, så hun måtte give mig frugtmos i stedet. Da jeg havde spist faldt jeg i søvn. Jeg sov resten af filmen, men det gjorde heller ikke nået for det var en pigefilm.
Efter filmen handle vi lidt mere inden vi skulle hjem.


Da vi var færdige med at handle skulle Mor og jeg ud til Oldemor og Oldefar på et lille besøg. Vi skulle køre med bybusserne der ud.
Det var meningen far skulle hente og derude ved omkring kl 17.30, men der opstod nået akut på arbejde, så så vi blev først hente kl 22.00. Men så fik jeg pjatte en masse med oldemor og oldefar.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb