Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Vores søde forældre

christoffer | 01 January, 2004 05:06

 

Her er mine dejlige forældre. De begyndte at komme sammen d. 20. Maj 1998. Den 13. Juli 2001 blev de forlovet, mon dog ikke de snart skal giftes !!! HOV HOV HOV det er de sørme blevet. Onsdag d 4. april 2007 var mor og far på rådhuset hvor de blev hemmeligt gift. 

De bor sammen i deres hus i Søllinge på Fyn, som de købte i maj 2004.

Min mor hedder Mette Rose Christensen og er født i 1981. Hun er uddannet social og sundhedsassistent i 2004 og Bioanalytiker i 2015.

Hun kom desværre til skade i december 08, hvor hun fik en stor diskus prolaps. I maj 09 blev hun operaret. Under operationen kunne kirugeren desværre se at hendes brustskive imellem 5. lændehvivel og halebenet var falde sammen. I Marts 2010 blev hun operaret igen samme sted, da hun begyndte at få ondt i ryggen igen ca. 2 mdr efter første operation. En ny MR Scanning viste der var en stor diskus prolaps igen. Ved nr. 2 operation valgte lægen at lave en stivgørende operation.    

I sin fritid dyrker mor triathlon i  Ringe Tri, det vil sige hune svømme, lcykler og løber. Cyklingen er mest som spinning indtilvidere.

Hun har siden 1. februar 2015 arbejder på klinisk immunologisk afdeling på OUH.

 

Min far hedder Michael Skaastrup Nielsen og er født i 1979. Han er uddannet IT og Elektronikteknolog. Han arbejder hos et firma der hedder Globalconnect som ligger i Odense og Københan. Globalconnect opkøbte fars tidligere arbejdsplads, Con-e -com, som far begyndte at arbejde hos i december 2005. 

Min far dyrker Triathlonspiller i Ringe Tri og gennemførte i 2014 sin første halve Ironmann. I Ringe tri er han løbe og cykeltræner. Udover triatlon er han træner for vores lokale spinnings hold.   

Han Kan også lide at fiske og nogle gange tager vi alle 4 på fisketur sammen Smile 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb