Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Sommerferie.

mrc | 13 August, 2008 20:33

Fredag d. 18/7 gik Michael, Liv og christoffer fra til 3 ugers sommerferie. Jeg skulle lige arbejde lørdag og søndag aften inden jeg kunne holde ferie.

Vi startet vores første feriedag sammen med at tage i Nyborgbadeland, da vejret ikke var ret godt. Vi havde en rigtig sjovt tur i badelandet hvor Christoffer fik prøvede en masse turer på den store vandrutchebane og Liv fik plasket rundt i vandet. Efter en god lang badetur var det to trætte børn vi kom hjem med. Så efter de havde spist aftensmad kom de begge i seng og sov med det samme. 

Man kan da lige sidde i skabet i omklædningsrummet i nyborgbadeland D. 21/7

Onsdag formiddag kørte Christoffer, Liv og jeg til Strib hvor mormor og morfar var i sommerhus. Christoffer og Liv skulle på ferie ved dem til fredag. 

De havde nogle super dage i Strib hvor vejret var rigtig godt, så de fik leget en masse nede ved Stranden, i vandkanten og gået nogle turer over i mosen for at se på dyr.

Christoffer fik også tilbudt at komme med ud og bade men han syntes det var for koldt Surprised så han blev i vandkanten. 

Imens børnene hygge sig ved Stranden arbejde Michael og jeg herhjemme på filtergraven. Dengang vi lavede filtergraven lavede vi bare en trækasse og satte ned i hullet. Den har vi taget op nu og støbt væggene op og støbt gulv i.  Planen er så at der skal ligges nogle terrasebræder oven på som låg, som man også kan gå på. Men så langt er vi ikke nået i nu Wink

Fredag middag hentede jeg børnene igen, da mormor og morfar skulle have gæster om eftermiddagen. Da Michael og jeg skulle til grønkoncert skulle Liv og Christoffer videre ned til farmor og farfar og passes til næste dag. Så da vi kom hjem fra Strib pakkede vi bilen om og kørte alle fire mod Espe.

Da Christoffer og Liv var blevet afleveret kørte Michael og jeg ud til grønkoncert hvor vi skulle mødes med Joy, Martin, Steffen og en masse af deres venner fra Ringe, Espe området. Det var en rigtig sjov dag til grønkoncert, hvor Michael, Joy og Martin blev lettere beruset. Jeg skulle køre hjem så det blev kun til en enkel øl til mig. Den den smagte nu også godt. Vi fik hørt en masse godt musik, Specielt AUQA var gode synes jeg. Da grønkoncert sluttede kørte vi int til byen og fik lidt mad. Da vi alle var godt brugte der, blev vi enig om at køre hjem i seng.

Til grønkoncert. Michael og Martin K hygge sig

Lørdag skulle vi sammen med michael familie op og besøge nogle der hedder Vibse og Allen i deres sommerhus i  Tørresø. Vi havde en super dag hvor vi fik badet en masse.

Søndag d 27/7 har både Joy og Maria fødselsdag. Micharl blev hentet af Martin på hans motercykel og sammen kørte de til Espe for at fejre Joy.

Christoffer, Liv og jeg kørte til Strib for at fejre Maria. Michael og jeg var blevet eneig om at jeg skulle tage begge børnene med til Strib, da Joy havde været sammen med dem hele lørdagen. Da vi kom til strib startede vi med at få lidt mad og derefter var der dømt badning da solen skinde fra en skyfri himmel. Både christoffer og Liv var med i vandet. Liv var kun lige ude i et par minutter, men christoffer fik plasket en masse sammen med os andre.

Min morbror søren og tante Helle havde deres nye hundehvalp med. Både Liv og christoffer var vældig intresseret i den, men kun kunne bedst lide at køle med den når den kiggede den anden vej og hvis det var hende der kom til den.

Både i Espe og i Strib havde vi alle en rigtig hyggelig dag. Michael blev kørt hjem af Steffen. Det passede med at han lige var kommet hjem da jeg kom hjem med børnene. Inden vi var kørt til fødselsdag havde vi pakkede div ting til at kunne tage i sommerhus på Tåsinge, så da vi kom hjem og begge børnene var falde i søvn i bilen blev vi enig og at pakke bilen og køre til tåsinge med det samme selvom at klokken var mange.

Vi havde en super hyggelig uge på Tåsinge. Da det var rigtig varmt købte vi et stort badebasing til børnene, så de kunne bade når de hvde lyst. Det var bare alle tideres. Vi var selvfølgelig også nede og bade, lege og fange "fisk" ved stranden hver dag. 

Med et varme vejr følger der desværre og hvebse og de havde også funde vejr til tåsinge. Christoffer blev også desværre stukket på sin mave en af dagene.  Frown Det gjordet rigtig ond.

Vi havde taget Christoffers cykel med, så hvergang vi skulle til strandet cyklde han derned. Det fungerede rigtig godt. Christoffer og jeg var også ude og cykle en lille aftentur en af dagene. Det syntes han var rigtig sjovt og var meget stolt over at have cyklet en tur med mig.

I somerhus på taasinge i uge 31I sommerhus på taasinge uge 31I sommerhus på taasinge uge 31I sommerhus på taasinge uge 31I sommerhus på taasinge uge 31

Da Michael skulle til København tidlig lørdag d.2/8 til copenhagen historic grand prix sammen med Martin og Steffen kørte vi hjem fra Tåsinge fredag aften, da børnene havde spist aftensmad. 

Tidlig lørdag morgen kørte vi Michael til toget i Nyborg. Da vi havde set ham køre afsted kørte vi hjem og imens jeg begyndte at pakke til en uges ferie i Strib hyggede børnene sig i badekaret.

Da vi havde pakkede kørte vi ned til Strib hvor mormor og morfar stadig var i sommerhus. De blev og hyggede med os hele lørdagen.

Søndag eftermiddag kørte vi tilbage til Odense, da vi skulle til oldemors 77 års fødselsdag. Inden vi kørte havde Christoffer og jeg nåede at få os en rigtig lang badetur imens Liv som til middag. 

Da vejret igen var super godt fik vi leget en masse udenfor ved olderne, men pga. hvebsene havde oldemor valgt at vi skulle spise indenfor. Det var meget godt for Christoffer var også nåede at blive stukket af en nede i strib da vi sad og legede i sandet, så han var lidt bange for dem.

Hen på aften var jeg inde og hente Michael på banegården. Han havde haft en rigtig super fed weekend i KBH.De havde fået set en masse biler og været ude og kigge lidt/meget på nattelivet.

Vi havde en rigtig hyggelig uge i strib hvor vi havde lidt blande vejr. Men selvom det ikke alle dage var solskind var vi i vandet hverdag pånær lørdag hvor vi kørte hjem. Vi fik leget en masse på stranden og oppe ved sommerhuset.

I sommerhus i Strib uge 32I sommerhus i Strib uge 32I sommerhus i Strib uge 32I sommerhus i Strib uge 32I sommerhus i Strib uge 32I sommerhus i Strib uge 32

Den ene dag kørte vi en tur i Kolding Storcenter, da vejret ikke var ret godt. Der var åbenbart en masse andre der havde fået samme ide, så efet små 1½ time der kørte vi hjem igen.

Torsdag kørte vi en tur i giveskud zoo. Var var meget spændte på hvad vi skulle op til da ingen af os har været der før. Vi havde en rigtig super duper dag deroppe. I giveskud zoo er der områder hvor man må køre rundt inde ved dyrene og områder hvor du går rundt og ser på dyrene.

Vi startet med at køre rundt, da Liv lå og som. inden vi kørte rundt byttede Christoffer og jeg plads så han rigtig kunne se alle dyrene. han var rigtig optaget af det og syntes det var sjovt at køre rundt inde ved dyrene. På et tidspunkt holdt vi ind ved siden af en giraf der stod og drak lidt vand og på den anden siden af bilen kom en zebra gådende forbi. Det syntes christoffer var heldt vildt. 

Den første del af køre turen havde Liv ligget og soven, men da hun vågne blev hun lige så optaget af det som Christoffer og vi fik hørt ordet SE mange mange gange.Smile

I Giveskud zooI Giveskud zooI Giveskud zooI Giveskud zoo

Da vi havde kørt rundt gik vi en tur rundt i parken også og så på dyrene, lege lidt og fik lidt middagsmad. Da vi havde været rundt og se det vi ville og børnene var begyndt at blive trætte kørte vi til middelfart og fik en gammeldags is og bagefter gik en tur rundt nede ved havnen.

Efter en skøn uge i Strib kørte vi hjem lørdag middag da jeg skulle hjem og på arbejde igen Frown Kunne godt lige ha taget en uge mere.

 

Christoffer og Liv fik lige en ½ uges ferie mere end Michael og jeg. Søndag eftermiddag kørte Michael til Tåsinge med dem, da de skulle på ferie ved farmor og farfar til onsdag aften, hvor vi havde aftalt at Michael og jeg kom derned efter arbejde og hentet dem

Christoffer og Liv havde haft nogle sjove dage sammen med farmor og farfar.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb