JoyMartin

27 år!!

joy | 13 August, 2008 13:55

D. 4 august var det Martins tur til at fylde år, hvilket indebar at Jørn, Birgit og min mor og far kom om eftermiddagen for at være med at fejre ham. Vi hentede Martin fra arbejde kl 16, så der fik vi også lige muligheden for at se hans arbejdsplads. Det er en ret fed bygning og jeg synes faktisk at Martin sad på det bedste kontor. Der er lyst, rummeligt og så synes jeg bare det er så sejt og lidt surrealistisk at Martin har sit eget skrivebord. Det er så voksent Undecided

Nå men derefter kørte vi hjem og spiste et dejlig måltid og hyggede. Det var en super aften og Martin fik en masse gode gave. Birgit og Jørn kørte hjem til fyns land ved ni tiden, mens mor og far blev. De skulle nemlig være turister sammen med mig frem til torsdag.

Tirsdag var vi på Kronborg. Det var en rigtig god oplevelse, specielt da vi rendte rundt nede i de mørke kældre hvor bla. Holger Danske holdt øje med os :) Vi afsluttede eftermiddagen med at spise vores medbragte mad og derefter hentede vi Martin fra arbejde. (Det skal lige nævnes at Martin fik ferie den dag og helt frem til tirsdag) Derfra kørte vi videre til Fields, dette havde mor og far nemlig ikke set og samtidigt havde Martin og jeg også lidt gaver der skulle byttes der. Det er rigtig fedt shoppe center og hver gang jeg er der ville jeg virkelig ønske jeg havde flere penge, for der er så mange fristelser samlet på ét sted!! Meeen vi fik da glæde af at købe lidt i nogen af butikkerne og som prikken over i'et gav mor og far middag på et lækkert bøfhus. Det var skøn mad og hyggeligt som altid:)

Onsdag var vi alle 4 i Eksperimentarium. Mor og far havde taget cykler med herover, så da vejret holdt tørt cyklede vi derud. Det var fedt at cykle med mor og far i København men jeg tror dog også at det var noget af en oplevelse for dem. Men samtidigt vil jeg mene at hvis man har muligheden at det MÅDEN at opleve København og omegn på, så jeg synes bare det var helt perfekt. Samtidigt var det en stor oplevelse at være i Eksperimentariet, der var simpelthen så mange ting man kunne gå på opdagelse i. Så det var fedt vi endelig fik besøgt det sted. Efter mange timer i eksperimentariet cyklede vi videre (i dejlig solskins vejr) til Volden som ligger på Østerbro. Det er et skønt naturområde i midten af København, som Martin og jeg mente lige ville være noget for mor og far.. og jeg er også helt overbevist om at det var dejligt for dem, at se den del af København også. Når man går på volden kan man se ned til langelinie, så vi fik en ekstra turistattraktion med i rygsækken, i og med at vi kunne skimte den lille havfrueLaughing

Om aften hyggede vi os med Rødvin, Asti og kortspil. Det var totalt hyggeligt men jeg gider dog ikke nævne noget om resultatet!!! hehe..

Torsdag var det desværre tid til at mor og far skulle hjem til fyn igen. Det var meget underligt for mig at skulle sige farvel til dem, for nu havde jeg trods alt lige vænnede mig til at bo og være sammen med dem i 4 uger på fyn. Men sådan er det jo, man kan nok ikke blive boende hjemme ved sine forældre resten af livet og desuden var det også skønt at være hjemme ved mine egne ting igen og ikke mindst Martin. Mor og far kørte om formiddagen og derefter tog Martin og jeg motorcykel udstyret på og kørte en dejlig tur ud af strand vejen, hvor vi endte ved Rungsted havn. Et dejligt sted, hvor vi helt klart skal cykle hen med mor og far næste år, trods de 20-25 km der er derudtilCool Martin og jeg fandt et sted hvor vi kunne spise vores medbragte mad og nød udsigten med en masse store, dyre og flotte både. Derudover er det bare en af de dejligste måder at nyde den danske sommer på, for det er bare så hyggeligt med picnic.

Martin og jeg havde nogen skønne dage sammen og jeg var virkelig glad for at Martin havde nogen fridage, selvom Martin forståeligt nok stadigvæk var lidt bitter over at han ikke skulle til Skanderborg. Men vi fik nydt tiden sammen og vi var bla. i bio for at se Hancock, spillet squash, besøgt fisketorvet (hvor vi cyklede hjem i øs regnvejr puhhaaa) og så var vi også i Zoo en dag, det var bare rigtig hyggeligt.

Alt i alt har de sidste par uger været rigtig dejlige og det var skønt at vise mor og far lidt mere af mit liv her i København.

Håber I har haft en lige så skøn sommer :)

Comments

turister

Mor | 25/08/2008, 20:51

Ja Joy, det var dejligt med nogle dage sammen med jer i Kbh, og jeg kan kun gï' dig ret i at det var hyggeligt som sædvanligt. Vi nød meget at cykle og det er ikke sidste gang vi ta'r cyklerne med over til jer, og vi tør også godt spille kort med jer næste gang!!!!!!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb