JoyMartin

23 år!!!

joy | 01 August, 2008 21:55

Så er jeg simpelthen blevet 23 år.. det er jo vildt som tiden går, men det må jo være fordi at jeg har det godt:)

Jeg havde i hvert fald en super dag med min dejlige familie på min fødselsdag. Jeg blev vækket af fødselsdags sang af Martin, mor og far efter jeg havde fået lov til at sove lidt længe.. Allerede dér tydede det på, at det ville blive en god dag:)

Efter et lækkert morgenbord fik jeg min første tur på Martins motorcykel. Det var rigtig sjovt men også ret vildt i starten. Det kræver dog lige lidt tilvænnelse før, at jeg kommer til at synes at det er super sjov. For jeg kunne ikke rigtig slappe af, så både hænder, fødder og røv nåede at sove på vores lille køretur:) Derfor har jeg lidt at lærer endnu. Men det var en SUPER SUPER fødselsdags gave, og jeg tror også at Martin var glad for at han endelig kunne give mig en tur på kværnen.

Kl 14 kom familien, det var både martins og min familie. Vi fik tiden til at gå med Bezzerwizzer-et rigtig sjovt spil. Vi spillede familien Nielsen mod familien Knudsen.. Det var et meget lige opgør som endte 1-1Cool Senere severede vi et rigtig lækkert grill måltid på terrassen, det var bare rigtig hyggeligt-- Så alt i alt havde jeg rigtig dejlig dag, som ikke kunne have været bedre... eller jo- jeg manglede jo Mette + børnene.. Meeeen dem fik jeg/vi hygget os med om lørdagen, hvor vi var i Vibse og Allands sommerhus hele dagen. Det var en skøøn dag hvor vi fik hoppet en masse i bølgerne!!

Endnu en gang, tak for alle gaverne. Jeg er virkelig glad for dem alle.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb