Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

27 års fødselsdag.

mrc | 14 July, 2008 11:02

I går runde jeg så de 27 år. Uuh jeg er ved at blive gammel, men det skulle selvfølgelig fejres. 

Lørdag aften havde jeg inviteret de unge i Michael og min familie, samt nogle veninder/venner  til fødselsdags fest. (sidste gang jeg kan holde fødselsdags fest hvor alle er under 30 år, ik Thomas og Michael) Christoffer og Liv var nede ved farmor og farfar og blive passede imens.

De var inviteret til kl 18.30. Da vi var komme ret sendt hjem fra zoo havde Michael og jeg ret travlt med at gøre klar.

Da alle var kommet og maden endelig var klar satte vi os til at spise. Under maden blev der SKÅLET godt. Nogle havde hvis en plan og at drikke mig under.

Efter maden fandt vi en masse sprugt frem og så der blev festet hele natten. De fleste havde valgt at overnatte så de rigtig kunne give den gas og det gjorde folk.. Men få undtagelser blev alle godt bedukket og humøret var højt hos folk. 

Metteś 27 års fødselsdagsfestMetteś 27 års fødselsdagsfestMetteś 27 års fødselsdagsfestMetteś 27 års fødselsdagsfestDer er massere af billeder fra festen under juli 2008. 

Søndag morgen/formiddag da folk begyndet at få øjne igen spiste vi fælles morgenmad inden folk skulle hjemad. De fleste nok til deres sofa Wink

Da folk var kørt gik Michael og jeg i karbad og slappede af i en times tid. Så var vi klar til at gøre klar til de ældre i familien kom til fødselsdag kl 14.00. Vi havde en rigtig dejlig eftermiddag hvor der også blev tid til at se tour de france. Michael faldt hvis lidt i søvn under løbet Wink

Comments

gjorde jeg??

Michael | 17/07/2008, 13:06

Det var der ingen der havde opdaget hvis du ikke havde sagt det..

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb