Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

En lorte nat.

mrc | 26 December, 2007 13:44

Sikke en nat vi lige har været igennem.

Ved 02.00 vågner Liv og er sur. Hun kommer ind i vores seng og for en omgang babs. Hun falder lidt til ro men efter 10 min begynder hun at brokke sig igen. Jeg prøver med lidt babs igen men det gider hun ikk at have. Liv syntes bestem ikke at hun skulle sove nu, det var legetid. Det mente hverken Michael og jeg. 

Ved 04.00 tidenprøver vi både med babs og flaske igen, men Liv vl stadig ikke havde nået. hun er bare sur over hun ikke må lege.

Kl 06. 00 opgiver jeg at få hende til at sove. Jeg ligger hende ned på sit værelse meden masse legetøj på gulvet hun kunne lege med.Jeg ligger mig ud på sengen i  "forkontore" og prøver at hvile mig lidt. Det går ikke så godt.

Ved 07.00 tiden gider Liv ikke lege mere selv. jeg prøver igen med lidt babs men hun vil stadig ikke spise.

Man kan se/mærke på hende at hun er pisse træt, en un vil ikke sove. Jg for med meget besvær endelig vugge hende i søven. 

Kl 07.35 kan jeg så endelelig ligge mig til at sove i den tro at nu sover Liv nok i lang tid. Men men men jeg blev klogere. allerede kl 08.30 er Liv vågnet igen. Vi går op og vækker Michael som nu overtager og så fik jeg lov til at sove nogle timer.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb