Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Livś barnedåb.

mrc | 17 September, 2007 12:48

I dag har vi så holdt barnedåb for Liv.

Dagens program staret kl 14.00 i Søllinge kirke hvor gudstjennesten begyndte. Hvis vi (Michael, Christoffer, Liv og jeg) ikke ville være med under hele gudstjennesten skulle vi bare møde op i kirken senest kl 14.25. Vi  var blevet enig om at ikke være med fra start pga. Christoffer, da han ville have svært ved at sidde stille og være stille så længe.

Liv brokkede sig lidt inde i kirken da hun skulle døbs. Ikke ordi hun blev bange eller lign. Men fordi hun ikke gad ligge ned i mine arme. Hun vil helst sidde eller stå op i mine/vores arme. 

Efter gudstjennesten fik vi taget lidt billeder i kirken og så gik vi alle hjem til os hvor vi havde dække op til kaffebord. Inden kaffen blev severet skulle vi åbne alle gaverne først. Liv var blevet træt af at være i kirke, så Michael og jeg åbnede gaverne på hendes vegne. Hun fik rigtig mange gode gaver. Christoffer var også heldig at få nogle gaver, så han ikke skulle føle sig helt snyt.

Til kaffen blev der severet mormors boller og oldemors lagkage og småkager.

Ved 17.00 tiden skulle Michael tænde grillen. Men han opdaget at vi havde "glemt" at købe tændblokke. Efter lang tid forsøg med at tænde kuldene med altanative måder gik jeg over til genboen og lånte nogle tændblokke og så kom der endelig gang i sagerne.

Vi havde valgt at få en buffe ude fra, så vi ikke skulle stå og lave alt maden selv. vi havde valgt følgende mad:

Græske krydderfrikedeller, Helstegt oksefilet, Grillkølle.
Græsk Tzatziki, Broccolisalat, Pasta pesto.
Ovenstegte krydderkartofler.
Whiskyflødesauce.

Flüte (mormor hjemmebagte) 

Alt maden var så lavet på forhånd, pånær den Helstegt oksefilet den skulle vi selv stege/grille. Resten af maden skulle vi bare lige varme op inden vi severede det.

Til dessert fik vi hjemmelavet is. Det var farmor der havde lavet isen.

Det var desværre ikke alle der nået at smage issen da de blev nød til at køre inden den blev severet.

Ved 23.00 tiden kørte de sidste gæster. Momor og morfar (min mor og far) blev og hjalp med at rytte op efter festen. Det var rigitg dejligt.

 

Vi havde en rigtig hyggelig dag hvor vejret heldigvis holdt tørt. Det var meningen at vi skulle ha været udenfor i et telt, men da de det meste af ugen lovede dårlig vejr droppede vi teltet. så vi skulle finde plads til 26 personer i vores stue.  

Pladsen fandt vi ved at rive "væggen" imellem vores stue og spisestue ned torsdag aften. Det har hele tiden været vores plan at rive den ned og bygge en halvmur op på et tidspunkt. Men det var ikke lige planen at det skulle være nu, men hvad søren. 

Vi er blevet rigtig glade for at den er kommet ned. Det giver meget mere lys i rummet og meget mere plads. Vi går faktisk med tanker på slet ikke at bygge halvmuren alligevel. Vi skal bare ha lavet en pæn overgang fra gulvtæppet til klinkerne.

Fredag fik vi desværre afbud fra Jacob Müller og hans kæreste Mette. Jacob var desværre blevet syg.

I løbet af Onsdag, torsdag og fredag var min fra herover og hjælpe med at gøre klar til barnedåben. Vi havde lige nogle projekter på værelserne der skulle gøres færdig.

Onsdag kom svigermor og svigerfar også og hjalp til. Annette komme lidt lidt over middag og gik i haven og fjernet ukrudt og Flemming kom efter arbejde og hjalp Michael med at lave nogle af de småting der mangle på vores terasse.

Fredag efter arbejde kom flemming og hentet Christoffer. Han skulle passes af dem fra Fredag til lørdag aften, så Michael og jeg havde tid til at gøre klar til barnedåben.

Vi havde fået gjordt det meste klar om lørdagen, så vi havde kun lidt småting vi skulle nå søndag. Så vi havde rigtig god tid til at hygge og lege med børnene.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb