Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Jubi jæ jæ jubi jubi jæ. Jeg har fødselsdag i dag.

christoffer | 13 May, 2008 17:11

I dag blev jeg 3 år. Jeg har haft en super sjovt dag.

Det hele startet med at mor, far og Liv kom og vækkede mig med fødselsdags sang og flag. De blev nød til at synge sangen to gange for jeg kunne ikke vågne. De var også ALT for tidelig på den hvis i spøger mig.
Da jeg endelig fik øjne åbne jeg deres gaver og så gik vi ud for at spise morgenmad.

Bagefter skulle vi gøre klar til at mine gæster skulle komme. Jeg havde nemlig inviteret lillegruppen fra børnehaven til fødselsdag kl 9.30. Far kørte liv i børnehave og mor og jeg bagte boller.

Lidt over kl 9.30 banke det på døren. Da jeg åbne døren stod alle børnene udenforan og sagde tillykke. De havde en lille gave med til mig Smile

Vi Startet med at spise bolle og brundsviger ude på terrasen. Muns det smagte godt. De sang også en fødselsdags sang for mig og skød raketter af. To små og en KÆMPE.

Da vi havde spis gik vi igang med at lege med alt Liv og mit udendørs legetøj. Nøj vi havde det sjovt. De fik også lov til at se mit værelse og lege en lille smule derinde. Men da vi var 12 børn var det ikke så meget plads på mit værelse, så mor havde sagt det var bedst vi lege udenfor.

Jeg viste også Dorthe pædago min to foto albums og fortalte hende og de forskellige billeder.

Vi sluttede af med at spise pølser og brød og bagefter fik vi en lille slikpose til desert og så var kl blevet 13.00 og de skulle gå hjem til børnehaven igen. Det var super sjovt at have lillegruppen på besøg.

kl 13.45 kørte mor og jeg op i børnehaven med en brunsviger som vi skulle have til eftermiddagsmad deroppe. Da vi havde spist den blev vi og lege deroppe en lille time tid.

Ved 15.00 tiden kørte vi fra børnehaven og op og hentet Liv. Da vi havde hentet hende kørte vi ud og byttede den ene af de grevmaskiner jeg havde fået. Hvis det stod til mig kunne jeg godt har beholdt dem begge men måde mor og far sagde at den ene skulle byttes til nået andet. ØV ØV, men jeg fandt en rigtig smart bro til mit brio tog jeg byttede den til. Det er rigtig sjov at lege med.

Resten af dagen har stået på hygge herhjemme. Efter to mega sjove dage er jeg ved at være rigtig træt, så nu skal jeg til og i seng. SOV GODT alle sammen

3 Års fødselsdag med børnehaven3 Års fødselsdag med børnehaven3 Års fødselsdag med børnehaven

Der er flere billeder inden under albums fra fødselsdagen.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb