Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

opkald fra min jordemor.

mrc | 12 June, 2007 19:51

I dag ringe min jordemorder fra min fødsel. (den samme som jeg har gået til kontrol ved)

Hun ville høre hvordan jeg havde det her et par dage efter fødslen. Om jeg var kommet mig over den oplevelse jeg/vi havde været igennem.

Vi fik snakket hele forløbet igennem. Hun sagde at set i bakspejlet skulle de nok ha kørt ud til os i stedet for at sende falck, så jeg havde sluppet for at den oplevelse. Det er jo begrænste hvor sjovt det er at ligge og føde i en bil imens de køre.

Hun sagde at hun syntes at Michael havde klaret det rigitg flot herhjemme. Han havde virket rigtig roligt under hele forløbet. (hun var jo i telefon røret under hele presseforløbet herhjemme) Han var jo i en svær situation hvor han både skulle passe/hjælpe Christoffer og mig.

Hun sagde også at jeg kunne være rigtig stolt over min egen præstation under hele forløbet, især under presseforløbet. Da jeg lå og presset her hjemme kunne Michael fortælle hende hvordan det gik og hun kunne igemmen telefonen fortælle Michael hvad jeg skulle gøre. Men i falck bilen måtte jeg klare og huske det hele selv.  Falck manden var rigtig sød til at fortælle mig hvorlangt barnet var nået ud og rigtig god til at berolige mig under forløbet.

Hun sagde at det var bare så livs bekraftende at træde ind i falck bilen. Jeg lå der med en rigtig fin skrigende lyserød pige imellem benene.

Vi snakket også om at folk tit siger at det var en nem fødsel jeg havde fordi det kun tog 3 timer. Men jordemorden sagde at det tvært imod oftes er lige omvendt. At en fødsel på 12 - 15 timer oftes er nemmer end en på 3 timer.  Bla. fordi ens krop skal udvide sig meget hurtiger. Hvilket kraver at ens veer er meget kraftiger og meget hyppiger. Der ud over kan det være meget svært at følge med mentalt når det går så hurtigt.  Nogle "oplever" ikke at de føder fordi det går så hurtigt.

 Hun var rigtig glad for at høre at vi alle havde det godt efter føslen og at ingen af os havde det dårligt med forløbet.

Hun slutte af med at sige at hvis vi engang skulle have barn nr. 3 skulle vi ringe ved første ve og så kom de ud til os med det sammen. Men lad os nu se hvad fremtiden bringer.  Nu har vi to dejlige børn vi rigtig skal nyde de næste mange år. Hvem ved måske bliver der plads til et 3. barn i vores liv og måske gør der ikke.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb