Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Ophold på barselgangen.

mrc | 10 June, 2007 19:50

Da vi kommer op på barselgangen for jeg en ene stue. Rigtig skønt.  Der kommer en sygeplejeske og byder os velkommen og fortæller lidt om barselgangen, besøgstider, spisetider osv.

Hun giver Michael en lille rundvisning, da barselgangen er bleve flyttet og lavet om siden vi var der sidst.

Bagefter for vi ro til at nye vores lille pige.

Ved 10.30 bliver vi enig  om at Michael skulle køre hjem om hente de ting han ikke nået at få pakket og med i kampens hede i morges. Han ville så lige tage en time på øjet før han ville vende næsen mod sydfyn igen.

Ved 14.15 tiden kommer Michael igen. Han har tøj med til mig, så jeg kan komme i bad og få mit eget tøj på, Det var lige hvad jeg trængte til.

Fra 15.00 tiden begynder der at komme gæster. Der i blandt den stolte storebror og hendes stolte og spændte mormor og morfar.

Der ud over kom morbror Rasmus, tanta Maria, Faster Joy, Min morbror Søren, min tante Helle og min kusine sabrina. Vores venner Jette og Dami på besøg.

De sidste gæster gik ved 18.00 tiden og så gik Michael, Christoffer og jeg ned for at spise aftensmad.

Vi havde en stille og rolig aften hvor vi kun var os fire så vi rigitg kunne nyde hinanden.

Da Michael og christoffer var kørt gjorde jeg klar til at gå i seng. Jeg havde lige lagt mig da aftensygeplejsken kom ind og fortalte at de blev nød til at rygge mig ind på en to mands stue i stedet.

Lille pigen sov en rigitg god nat. Hun fik mad ved 23.30 tiden. Så igen kl 5.00 og så kl 8.00. Det var rigtig flot. Men desværre hold nabo damen mig vågen hele natten. Hun ringe 110 gange med de mest underlige spørgsmål og så sad hun  med lys tændt hele natten og snakket til sit barn der ikke ville sove.

Søndag formiddag have jeg for mig selv. Ved middags tid kom Michael og Christoffer. De havde Faster Joy, farmor og farfar med som lige ville besøge os en times tid. 

Da de var kørt igen gik vi ned for at købe en is i det gode vejr.

Da Christoffer havde mega meget krudt i numsen valgte Michael at gå en tur ned til havnen og kigge på skibe/både med ham. Da de kom tilbage var Alice kommet på besøg.

Sidst på eftermiddagen kom sygeplejsken ind og sagde at de blev nød til at flytte mig ind på en anden stue i løbet af aften. De ville vente med at flytte os til vi havde spist aftensmad.

Under aftensmaden blev Michael og jeg enig om at jeg lige så godt kunne tage hjem i stedet, da det alligevel var planen at jeg ville tage hjem næste formiddag. Jeg skulle bare lige snakke med sygeplejsken først om det var i orden.  Imens vi sad og spiste kom min kusine Linda på besøg for at se prinsessen.

Ved en 19.00 tiden kom mormor, morfar og moster Maria på besøg.  Jeg havde stadig ikke fået snakket med sygeplejsken om jeg måtte tage hjem da hun havde travlt.  Hun kom ind til os lidt over syv og jeg fik lov til at tage hjem. Jeg skulle bare lige have en indsprøjtning først da jeg er rhesus negativ og den lille er rhesus positiv. Imens jeg ventet på at få indsprøjtningen  begyndte Michael og jeg at pakke mine ting imens mormor, morfar og Maria sad og hygge med den lille.

Jeg fik indsprøjtningen omkring kl19.30. Så skulle jeg bare blive på afdelingen i en ½ time hvis jeg skulle blive dårlig af den.

Vi kørte hjem omkring kl 20.15.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb