Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Så nået vi uge 38.

mrc | 20 May, 2007 09:39

Den sidsteuge har jeg ikke lavet ret meget andet end at svare på den samme daglige besked. Har du født eller sker der snart nået.

Det er en af ulemperne ved at jeg fødte 3 uger før tiden sidste gang.

Mange gravide vil på nuværne tidpunkt gerne føde, da de er ved at være trætte af maven. Sådan har jeg heldigvis ikke fået det i nu. Jeg trives stadig med at gå rundt og være høj gravid. Selvom mange ting er blevet nået besværlige at lave. Men jeg tager det bare stille og roligt. Tingene skal nok blive lavet på et eller andet tidspunk.

Det svinger meget op og ned hvor ondt jeg har i mit bækken. Nogle dage kan jeg næsten ikke gå rundt uden kraftige smerter og andre dagen mærker jeg intet til det.

Den lille virker også som om han/hun har det godt. Den laver nogle ordenlige bevægelser om aften når enten sofaen eller sengen har fange mig. Den har ikke lavet nogle tegn på at den er på vej ud.

Det er en lidt underlig periode jeg er i nu. Får det vil både være normalt at føde i nat eller først om små fire uger. Så nu må vi se hvornår vores lille familie bliver til fire. Får min skyld  må den lille godt vente lidt i nu med at komme. Et Juni barn ville ikke gøre nået. Men hvem ved hvornår det bliver.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb