Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Holdt fødselsdag for familien.

christoffer | 12 May, 2008 17:08

I dag har jeg holdt min 3 års fødselsdag for næsten hele min familie lige pånær morfar, Morbror Thomas og tante Susanne da de skulle arbejde og lave en skole opgave.

Ved 14.00 tiden begyndte de at komme og de havde alle en masse gaver med Smile. Jeg fik rigtig mange gode gaver. Da jeg var færdig med at pakke dem alle ud skulle vi have mormors hjemmelavet boller og brunsviger. Mums det smagte godt. Bagefter var det tid til at lege min alle mine nye gaver og med alle mine gæster.

Sidste på eftermiddagen skulle vi have mors hjemmelavet lagkage. MUMS den smagte godt.

Jeg fik i løbet af dagen leget med alle mine gaver pånær legehuset, det skal morfar lige komme og sætte op og med Kaninen, da den ikke er købt i nu.

Da alle var kørt hjem cykle mor og jeg helt op til børnehaven og hjem igen på min nye cykel. Jeg kan cykel super hurtigt allerede .Smile

Det var jo været super godt vejr i dag, så vi har været udenfor hele dage.

Det har bare været en super sjovt fødselsdag jeg har haft i dag.

3 Års fødselsdag3 Års fødselsdag3 Års fødselsdag

Comments

Tillykke

Joy | 24/08/2008, 21:54

Skrevet d. 13/05/2008, 13:40

Tillykke med fødselsdagen idag, håber du får en lige så god dag som du havde igår:)Det var en dejlig dag, og dejligt at se du blev så glad for gaverne.. Knus til min store Christoffer fra faster Joy;)

Fødselsdag

Bente Rose | 24/08/2008, 21:52

Skrevet d. 12/05/2008, 23:05

Hej Christoffer!

Tak for i dag, det var en dejlig fødselsdag du holdt i super dejligt vejr. Sikken en masse gode gaver du fik. Du er godt nok dygtig til at cykle allerede.
Knus og kram
Mormor

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb