Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Perfekt vejr til zoo tur

mrc | 07 February, 2008 22:08

I dag har Liv, Christoffer og jeg været en tur i zoo. Vi kørte der ind ved 12.00 tiden, da Liv lige skulle vågne fra hendes formiddagslur. Christoffer havde sovet længe, så han skulle ikke sove til middag.

Vejret var perfekt til en zoo tur. Solen skinde rigtig dejligt.

Christoffer fik lov til at bestemme hvad vi skulle se. hele vejen derind havde han snakket om girafferne, så efter at vi havde set på de små aber ved indgangen gik vi hen til girafferne. De var heldigvis alle sammen ude.

Derefter sklle vi ind og se på de store fisk. (Sø køerne), men da de lå og halv sov neden på bunden gad han ikke være der ret lang tid, så vigik hurtig videre op for at se på Pingu.

Derefter skulle vi over i den anden ende og så på skilpaderne. Der var både store og små. Den ene var "ude og gå en tur" Christoffer prøvede at fortælle den hvor den skulle gå hen og lege, men den lyttede ikke efter.

Da vi havde været ved skilpaderne, var Christoffer klar til en tur på legepladsen. Der brugte vi resten af tiden henne.

 

Ved 14.15 tiden skulle vi videre ned og besøge mormor og morfar. Christoffer havde nemlig aftalt med Amalie ( en af mormors dagplejbørn) at han skulle komme på besøg og lege med hende i dag.

Der var vi resten af dagen. Michael var i københavn med sit arbejde, så vi blev og spiste aftensmad der, bagefter kunne jeg så tage til håndbold imens mormor og morfar passede de to trætte børn.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb