Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Liv har haft besøg at sin veninde Amalie og været i babybio

mrc | 31 October, 2007 20:24

I går fik Liv og jeg besøg af Carina og Amalie. Amalie er 6 dage ældre end Liv. Jeg har mødt hendes mor inde på netdoktor.dk/babyklub.  Inden vi fødte mødes vi til et mave møde inde på en cafe i Odense. I starten af oktober var Liv og jeg på besøg uden hos dem. De bor i Odense og i går kom de så på besøg hos os. 

Det var rigitg hyggeligt.  Carina og jeg snakker rigitg godt sammen og Amalie og Liv  hygger sig også helt vildt sammen. Det er maga sjovt at se hvorden de "leger" sammen og hvordan de smiler og griner til hinanden.  Smile

 

I dag har Liv og jeg været i babybio. Det var Livs første tur i biffen (uden for maven).

Vi tog lokal bussen op til Ringen hvor vi tog videre med toget til Odense. Vi skule i biffen inde på banegården, så det var jo rigtig ment. Ved biograffen mødtes vi med Carina og Amalie.

Vi fik pladser ved midtergangen i biffen. Det var rigitg dejligt, for imens vi så film kunne Liv og Amalie ligge og lege nede foran os på livs voksidyne.

Liv syntes åbenbart det blev lidt kedeligt at være i biffen så de sidste 20 min tog hun sig lige en lur. 

Da vi havde været i biffen tog vi toget til Årslev hvor vi gik ned til mormor og morfar hvor Christoffer er i gæstedagpleje i denne uge. 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb