Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Nu spiller vi begge i SNIF.

mrc | 11 October, 2007 20:34

I søndags Skulle vi begge ud og spille håndbold. Michael skulle spille på hjemmebane i Espehallen og jeg skulle et smut til Munkebo.

På vej til Munkebo ringe Michael og fortalte at hans træner alligevel var stoppet efter den "søde" måde HF midtfyns bestyrelse havde behandlet ham på. Michael hvde hele tiden sagt at hvis træneren stoppede ville han rykke klub. Derfor spille Michael ikke i søndags alligevel for ikke at blive låst.

Jeg var som sagt et smut i munkebo med mit hold hvor jeg fik comeback på en håndboldbane. Selvom jeg ikke havde trænet eller nået i nu fik jeg lov til at starte inde. Jeg fik æren af at spille højre fløj og lidt højre back. Det blev desværre ikke til nogle mål fra min side Cry, men jeg havde da hele 3 skud fra fløjenSmile og ½ fra backen. Laughing. Jeg spille det meste af kampen. Fik 7 - 10 min pause + de 2 min dommeren syntes jeg skulle have.

Jeg syntes faktisk jeg gjordet det rigtig godt/flot af min første kamp. Se kamp refaret her.  Dejligt at komme igang igen. Selvom jeg UDEMÆRKET godt kunne mærke min krop dagen efter.

Michael har valgt at skifte til snif. Det passer mig rigtig godt, da det passer meget bedre ind i vores hverdag. Planen er at om tirsdagen bliver Liv og Christoffer passede af mormor og morfar imens vi træner, da vi overlapper hinanden. Om torsdagen køre jeg til træning først.. Jeg stopper så 15 min før træningen slutter og skynder mig at køre hjem og bytte med Michael. På den måde kommer Christoffer og liv i seng til normal tid og vi kan begge to træne.Smile

Jeg vil forsat prøve at komme ud og svømme en gang om ugen, hvis det kan lade sig gøre.                        

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb