Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Liv 6 år og Lalandia tur med familien Rose

mrc | 09 June, 2013 19:21

I denne weekend har vi været op forlængeweekend tur med alle mine søskende + kærester og min forældre til Lalandia. Det har været nogle rigtig skønne dag, der har stået MASSER af badning, legning i monky tonky land, rundbold foran vores hytter, andre spil og lege,  vandballonbold kamp, soltagning, afslapning, lækkert grilmad og en masse dejlige hygge timer med familien. 

Vejret har været med os, så hvis vi ikke har været oppe i badelandet har vi ophold os en masse udenforan vores to hytter. I dag, som var vores sidste dag deropppe startet dagen med at vi alle gik ind og vække Liv med fødselsdags sang. Hun har nemlig fødslesdag i dag og bliver 6 år. Liv blev super glad for vi alle sang og fik utrolig travlt med at pakke alle de mange gaver op. Den egen gave var dog så stor at den ikke ikke var pakket ind i gavepapir, men stod i entrenen med tæppe over. Liv gjorde noget store øjne da hun opdaget det var en ny cykel fra mormor og morfar.

Da Liv havde åbne alle gaverne pakke vi bilerne da vi skulle ud af hytterne. Derefter tog vi op i Lalandia land og spiste en lækker fødselsdags brunch. 

Da alle var mætte tog vi en sidste tur i badelang og fik brugt det sidste energi inden turen gik hjemad mod Søllinge igen Smile Da Liv gik i seng her til aften, fortalte hun at det havde været den bedst fødselsdag hun nogle siden har haft og at hun gerne ville holde den sådan igen til næste år.........

Lalandia weekend med Mette´s forældre, søskende og påhæng. ringe halvmarathonringe halvmarathonLiv´s fødselsdag i Lalandia. Var afsted med  Mette´s forældre, søskende og påhæng.Liv´s fødselsdag i Lalandia. Var afsted med  Mette´s forældre, søskende og påhæng.Liv´s fødselsdag i Lalandia. Var afsted med  Mette´s forældre, søskende og påhæng.Lalandia weekend med Mette´s forældre, søskende og påhæng.

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb