Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Sommerferien

mrc | 14 August, 2012 19:57

Så er en dejlig lang sommerferie slut for os. 

Børne og jeg startet med at køre en tur til skagen mandag i uge 27 hvor mormor og morfar var på camping. Det var en lang tur derop, hvor Liv blev dårlig og kastet på to gange og vi fik holdt i en masse køer Frown

Vi havde nogle dejlige dage i Skagen hvor vi fik hygget en masse, badet, gået turer, var en tur på grenen hvor vi kørte med sandormen ud og hjem, En tur i råbjerg Mile og ude på ørnereservatet. 

Torsdag eftermiddag kørte vi hjemad igen efter noge fantastiske dag i skagen. Der skal vi helt sikkert tilbage til igen med Michael.

Lørdag i uge 27 kørte vi i sommerhus i Strib. Børne og jeg kørte bil derop og Michael tog en tur på cyklen, som han plejer Smile.  Hen på eftermiddagen kom Tom, Ann og børne på besøg. Louise og Alexsander skulle være på ferie ved os til om mandagen.

Vi havde lidt blande vejr i strib, men heldigvis flest dage med ok vejr. Ugen gik med at bade, hygge, jeg fik gået en masse lange turer. Tordag var det rigtig dåeligt vejr, så vi valgte at køre til Slotssøbadet i kolding. Det er et rigtig godt badeland, hvor Liv og Christoffer kunne få rigtig mange timer til at gå. Da vi havde været der et stykke tid, begyndte Liv at hoppe i fra 1 meter vippen. Efter nogle turer mente hun at hun skulle hoppe fra 3 meter vippen. Hun gik hele vejer derop, men da hun stod op vippe fortrød hun og gik ned igen. Det havde Christoffer set og så ville han prøve at hoppe derfra, men ligsom Liv fortrød han da han kom op på vippen.                                                                                                                                                                                        De begge to prøve at gå derop nogle gange med kom begge ned hurtigt igen. Lidt for sjovt lovede jeg Christoffer at hvis han hoppede ned fra 3. meter vippen skulle jeg nok også gøre det. Efter lidt tænknings tid gik han derop og endte med at hoppe ned....  Ups det var ikke så godt for mig.... Derefter gik Liv sørme også derop og hoppe i. De syntes begge to det var evigt sjovt, så den næste halve time brugte de på at hoppe i fra 3. meter vippen.                                                                                                                                                           Efter stort pres fra Christoffer måtte jeg tilsidst gå op og hoppe ned derfra også. Jeg mindes absolut det var meget sjover da jeg var yngere.... men ned kom jeg da.

Fredag havde jeg fødselsdag. Jeg blev vækket med morgen sang, gaver og morgenbord Smile.  Ved Middagstid skulle jeg ud og prøve om jeg kunne løbe lidt igen. Michael skulle løbe med og børne skulle cykle ved siden af. Inden vi startet havde jeg sagt til Michael at han ikke måtte grine hvis jeg kun kunne løbe 1 km. Det endte med jeg løb 5,5 km uden at holde pause. Det ikke ret hurtigt, men jeg løb hele vejen Smile Jeg var mega smadret da vi kom tilbage til sommerhuset. Imens jeg løb rundt sagde Liv flere gange til mig: "Mor du løber godt nok ikke særlig stærkt, men jeg synes du løber flot"..... 

Ved 15.00 kom Thomas, Marian og Rasmus til fødselsdag og sidst på efter middag kom mormor, oldefar, farmor, farfar og Joy. Vi havde en rigtig hyggelig aften hvor vi fik hygget med lidt rødvin imens vi så på marsvin. 

Lørdag kørte vi hjem igen efter en skøn uge i Strib.

Uge 29 brugte vi hjemme i huset og haven. Vi lavde ikke det store andet end at hygge os mega meget. Tordag var jeg til grøn koncert i Kolding med Alice og nogle af hendes veninder. Vi startet med brunch og sol hjemme ved Alice. Vi kørte ind til grøn koncert ved 14.00 tiden. Da vi stod i kø til at komme ind begyndte det at hagle.... og efter et stykke tid slog det over i regn.... Rigtig god start på grøn. Heldig vi stoppe det igen og vi sluttede af med masse af sol. 

Fredag tog Liv og Christoffer på camping med Louise og Alexsander indtil lørdag aften hvor vi hente dem igen.

Søndag kørte vi til Tåsinge i sommerhus, ligesom Strib cykle Michael derned. Han syntes dog den direkte vej var lidt kort, så han valgte at cykle et smut over faaborg på vejen.  Vi havde nogle skønne dage i sommerhus, hvor vejret rigtig var med os. Dagene brugte vi på at hygge, bade i havet og i badebasinet ved sommerset, gik lidt turer og Michael og jeg fik løbet lidt også.

Tordag aften kørte vi en tur til Svendborg og spiste på under uret og gik derefter en tur ned til havnen og fik dessert.

Fredag d. 27 juli kørte vi hjem om formiddagen. Vi var kun lige hjemme nogle minutter før vi kørte over til mormor og morfar med Liv og Christoffer. De skulle nemlig med dem i sommerhus i Strib nogle dage.

Uge 31 bruge vi hjemme ved os selv. Igen stod den på en masse hygge og leg, men vi fik også lavet lidt fornuftigt i haven. I weekenden tog Liv og Christoffer på en weekend ferie ved farmor og farfar. De var blandt andet i den Fynske landsby og se børne teater.

I uge 32 startet Michael på arbejde igen. Børne var med Mormor og morfar på camping ferie i Kerteminde i 5 dage. En af dagene havde de været en tur i fjord og bælt centeret. 

Efter dage på camping tur havde vi nogle hygge dage her hjemme inden børnehaven og skolen kaldte igen.

Det har været en super godt ferie vi har haft i år. Børne har virkelig nyt at have 6 uger ferie i år.  

 

    

 

  

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb