Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Karla på besøg ved Liv

mrc | 09 December, 2011 11:00

Jubiii så blev det endelig dagen hvor jeg skulle med Liv hjem. Det havde jeg glædet mig meget til, for det var så sjovt og hyggeligt hjemme ved hende sidste år, da jeg besøgte hendes storebror.

Vi blev hentet i børnehaven af Livs mor og så skulle vi cykel hjem. Jeg fik lov til at sidde i Livs cykelkurv, så jeg rigtig kunne følge med. Men PUHA det var koldt og blæsende at cykle hjem. Liv cyklede alt hvad hun kunne så jeg kunne komme hurtigt hjem i varmen.

Da vi kom begyndte Liv og jeg at lege inde på hendes værelse. I kan tror hun rigtig har fået pyntet op til jul på sit værelset.

Da vi havde leget lidt kom Livs far hjem og så skulle hendes mor og far ud i haven og tage deres trampolin ned inden den blæste væk. Liv ville gerne med ud og hjælpe, men jeg blev altså inde i stuen og så på. Det var ALT for dårligt vejr til at jeg gad med ud.

Sidste på eftermiddagen kom Livs storebror Christoffer hjem, han havde været til gymnastik. Liv og Christoffer begyndte straks og lege og så så jeg mit snit til at gå i småkage dåsen og hugge nogle brunkager.... MUMS de smagte godt. Desværre opdagede Liv mig, da jeg kom til at smaske lidt for højt. Hun blev ikke glad da hun så jeg spiste hendes brunkager..... og jeg fik ingen gang lov til at spise den færdig.

Det næste stykke tid holdt Liv godt øje med mig så jeg ikke kunne lave nogle nummer, men da hun skulle have nattøj på glemte hun at holde øje og så gjaldt det om at være hurtigt.

Uden hun opdagede det fik jeg smurt ketchup på alle deres tandbørster.... I kan tror Liv kigge nået da hun opdaget det.

Vi slutte dagen med at se nissebanden i Grønland og så var det sove tid. Jeg skulle selvfølgelig sove inde ved Liv, men efter et stykke tid kom Livs far og hente mig, da hun var bange for jeg ville lave nummer inde på hendes værelse selvom jeg havde lovet hende at det skulle jeg nok lade være med.

I nat har jeg slet ikke haft tid til at lave nogle sjove numre da Liv og hendes familie har en nissefamilie boende på loftet. Så dem har jeg leget med hele natten.

I morges da Liv og Christoffer skulle spise morgenmad var jeg kommet til at farve yoghurten grøn TI HI det var sjovt.

Nu skal vi til og op i børnehaven igen. Det var været super sjovt at besøge Liv og jeg glæder mig allerede til næste år.


Mange julehilsner Karla.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb