Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Så har sygehuset afsluttet mit forløb ved dem

mrc | 30 March, 2011 14:37

I dag har jeg været til 1 års kontrol på Kollund sygehus med min ryg. De var rigtig tilfreds med med ryggen. Den var vokset rigtig flot sammen.

Det var rigtig dejligt at se og høre at den var vokset rigtig flot sammen. Det har været en rigtig lang og hårdt forløb det sidste års tid, men jeg har ikke fortrudt på nået tidspunkt. Er 100% sikker på det var det helt rigtige at jeg valgt at gå med til en at få ledet stiv gjort.

Jeg skal bare huske nu at selv om det er vokset rigtig godt sammen er det ikke en NY ryg jeg har fået. Jeg skal altid passe ekstra godt på den og jeg må affinde mig med at der er mange ting jeg ikke kommer til at gøre mere. Jeg må også affinde mig med at jeg resten af livet kommer til at skulle forklare mig over for andre hvorfor jeg ikke kan hjælpe med nogle ting.

Efter besøget på sygehuset kørte børne og jeg et smut over grænsen og købte lidt små ting. Da vi kørt eovergrænset til tyskland var det grænsekontol på den anden side. så jeg var rigtig spændt på om de stadig ville være der når jeg skulle den anden vej. Liv har nemlig ikke nået gyldigt pas. Efter at ha brugtu LANG tid inde i butikken beslutte jeg mig for at køre mod Danmark igen. De stod selvfølgelig stadig og tjekkede ved grænsen, men heldig vis blev vi bare viftet forbi og mit hjerte kunne slappe af igen Laughing 

Da vi kom til Damark igen kørte vi et smut til Als for at besøge Manne og familien. Inden vi kom helt hjem til Manne skulle vi lige ind og købe en gave til Trine, da hun lige havde haft fødselsdag. Christoffer mente hun skulle have en kjole, da hun var så flot i kjole Laughing (skøre knægt) Men det endte med at lige et spil UNO han valgte.

Som altid gik børne igang med at lege med det sammen.  Vi var der hele eftermiddage og blev og spiste hjmmelavet pixzz. Efter maden kørte vi mod fyn igen. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb