Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Christoffer første skoledag :-)

mrc | 16 August, 2011 14:34

Så kom dagen endelig hvor Christoffer skulle starte i skole. Det var en dag han havde glæde sig til i meget lang tid Smile.

Inden vi tog afsted hjemme fra var Christoffer, Liv og jeg lige ude i haven og plukke en buket blomster han skulle have med til at pynte på hans bord i klassen. Da den var lavet kørte vi op og aflevere Liv i børnehaven. Derefter var meningen så at Christoffer og jeg skulle køre i bus over til Rolfsted skole så vi kunne øve i at køre med skolebus og så skulle Michael køre i bil derover og mødes med os. 

Men så kom Alexsander og han skulle også med busse og så kunne mor ikke bruges mere. Nej de to store drenge skulle da bare køre selv Smile 

Over på skolen mødtes vi med drengene på pakeringspladsen. Det var to rigtig stolte drenge der kom gående.

Da kl blev 7.55 ringe klokken ind og Christoffer fandt sin plads inde i 0.X og hans klasselære kom og præsentere sig. Derefter skulle de gå to og to på rækker over i aulaen hvor vi skulle synge morgensang. På vej derover stod nogle at de større børn i en espalie med flag de skulle gå igennem. 

Efter mogensangen gik vi i klassen igen. Her fortalte klasselæren lidt praktiske ting og så var det til første rigtige skole time uden forældre. 

Efter første time kom Christoffer gående stolt ud. Hans buskort var nemlig kommet Smile og han var den eneste vis buskort der var kommet. Det var så sejt syntes han og alle han lkendte skulle se det SmileDa vi havde set buskortet var det tid til at hygge med rundstykker, kaffe, saft osv.

Resten af skole dagen måtte vi forældre være inde i klassen hvis vi havde lyst.

Da skolen var slut mødte vi med Alexsander og Ann igen. Vi fundte børne over til bussen og sører for de kom med den rigtige bus hjem. Det var ikke et helt nemt projekt. Så det skal nok blive spændene de næste par dage om de kommer med en rigtige bus hjem.

Da bussen kørte, kørte Ann og jeg hen til Søllinge skole for at tage imod dem.

Christoffer synes det har været en rigtig sjov dag og han glæder sig til imorgen hvor han skal afsted igen med bus...... Smile 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb