Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Christoffer har fået taget sit dræn ud af øret.

mrc | 14 June, 2011 16:34

I dag har Christoffer fået taget sit dræn ud af øret. Dagen startet med jeg var inde og gik Christoffer en tår juice inden han skulle faste 100%. Derefter lage han sit til at spile nitendo imens Liv og jeg kom i tøjet og spiste morgen mad.

Da vi havde afleveret Liv i børnehaven kørte vi ind til ørelægen. Christoffer var helt klar over hvad der skulle ske.

Inde ved ørelægen fik han en maske for munden og næsen og så faldt han super fint i søvn. Imens de fjernet drænet så jeg med på en lille skærm i et andet rum. det gik hurtigt og nemt at fjerne det.

Da de var færdig blev Christoffer båret ind i et rum hvor han stille og roligt skulle vågne fra nakosen. Han sov stille og roligt videre og efter 20-25 min vækkede sygeplejsken ham. Christoffer satte sig op med et sæt og sagde, er det ikke nået med man må få en IS nu...... Smile.

Imens han spiste sin is sad og han og tænke meget og nået. Lige pludselig sagde han ,,Mor fik Liv ikke en gave da hun fik dræn i øret ?" det måtte jeg jeg svare jo til ,,Mor skal jeg så ikke have en gave nu hvor jeg også har sovet ved ørelægen ?" og så måtte jeg jo svare jo igen Smile

 

En timen og 15 min efter vi havde sat bilen på pakeringspladsen foran ørelægen sad vi i den igen. Christoffer var super frisk og v kørte forbi bilka og købte en gave til ham Smile   

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb