Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Lalandia

mrc | 02 February, 2013 20:33

Så er vi hjemvendt efter 4 skønne dage i Lalandia. Vi har haft en super dejlig tur, som har stået på en masse hygge, badning, leg og afslapning.

I Torsdags kom dagen endelig hvor vi skulle til Lalandia, dagen startet desværre med at Christoffer lå syg med 39,5 i feber, men planen var stadig at vi skulle tage afsted. Om morgen kørte vi Michael ind på arbejde, så vi kunne hente om igen om eftermiddagen og så køre direkte til Lalandia.

Imens Michael var på arbejde pkke vi derhjemme og fik bagt lidt kage vi skulle have med derop. Ved 15.30 tiden hentet vi Michael og kørte mod Lalandia. Da vi kom derop, skyndte vi os at tømme bilen og så gik turer op i badelandet, hvor vi nåede at få en lille times tid i vandet. Efter vi have badet var vi en hurtig tur i Monky Tonky land og så gik vi hjem til vores hus og lave mad og hygge resten af aften.

Fredag havde Christoffer heldigvis fået det bedre. Efter vi havde spist morgnmad gik vi i bagelandet. Her fik vi plasket i næsten 4 timer, så vi var godt opløste da vi stod op. Specielt bølgebasinnet og de forskellige vandrutchebaner var et stort hit.

Efter svømmeturen gik vi hjem til vores hus og fik en ordenlig potioen middagsmad og derefter fik vi slappet af et stykke tid. Da vi have fået samlet lidt energi gik vi op i Lalandia centeret igen, hvor børne startet med at få en tur i trampolinerne, derefter gik vi ned i vinterland, hvor Christoffer og Liv fik en tur på klatrervæggen. Selvom det ikke lige var det bedste fodtøj deres forældre havde givet dem på, gik det godt med at klatre.

Lalandia Februar 2013 Lalandia Februar 2013

Normal ville man kun få 15 min, men da der ikke var kø fik de lov til at klatter så længe de ville. Da de ikke kunne mere gil vi over i Monky Tonky land, hvor de fik brændt lidt mere ernergi af. 

Vi slutte aften af med at se Hr. plys show og efter showes måtte kunne man få lov til at købe nogel sjove balondyr.

Lalandia Februar 2013 Lalandia Februar 2013

Lørdag starte vi også i badelandet, hvor vi igen fik brændt en masse energi af, derefter gik vi hjem til vores hus og fik en ordenlig potioen middagsmad og fik slappet af lidt. Da vi havde fået samlet lidt energi igen, tog vi og og lege lidt i Monky Tonky land og børne fik igen en tur på trampolinerne. 

Lalandia Februar 2013 Lalandia Februar 2013Lalandia Februar 2013

Lørdag eften hygge vi i huset, med lækker mad og MGP. Det var to trætte børn som kun lige kunne holde sig vågen til hele MGP showet.

Søndag skulle vi være ude af huset kl 10.00. Da vi havde fået pakket bilen og spist morgenmad, kørte vi bilen op til lalandia centeret og gik ind i badelandet. Da vi ikke have mere energi til at bade fik børne en tur i trampolinerne og så gik vi i Monky Tonky land og "spil af penge land" Her fik børne lov til at bruge 50 kr hver på det de nu havde lyst til at prøve. Lalandia Februar 2013 Lalandia Februar 2013Lalandia Februar 2013

Sidste på eftermiddagen kørte vi hjemad mod fyn, men to trætte børn.

 

 

Må heller lige huske at fortælle at Michel og jeg selvfølgelig spille 500 hver aften. I kan jo prøve at spøger Michael hvordan det gik Wink eller gå ind i vores billeder og se hvordan det gik........

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb