Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Fisketur med Thomas.

mrc | 04 June, 2011 20:30

I dag har vi været på fisketur sammen med Thomas mede ved Slipshavn. Michael og  homas køret ud og hande lidt fiske ting ved middagstid, imens fik jeg pakke de ting vi skulle ha med og så kørte vi til Slioshavn hvor vi mødtes med Michel og Thomas. Da vi havde fået slæbt alle tingene op til vores fiske sted og havde fået pakket ud. Gik vi i gang med at fiske.

Efter at ha fiske lidt begyndet Christoffer og Liv at lege i stedet og så kunne vi andre 3 stå og fiske selv. 

Hen på eftermiddagen spiste vi de medbragte sandwich og så blev der fisket videre.

Vi havde taget en grill med til at grille pølser og evt. fisk på til aftensmad. Da det var tid til at lægge maden på grille kunne vi heldigvis også lægge en fisk på fange af Thomas. Det blev et helt fest måltid vi fik Smile.

Christoffer og Liv skifte med at lege og fiske lidt. De hygge sig helt vild og da jeg begyndte at kalde på dem forbi vi skulle til at hjemad havde de overhoved ikke tid. De leget bare så godt.

Desværre fik en ellers rigtig hyggelig tur en lidt dum afslutning. 2 min før vi var klar til at gå til bilen blev vi omringe af store vild mug som bare var sultne og de kunne bare mærkes når i stak i en. Christoffer gik helt amok og blev super ked af det. Han løb alt hvad han havde lært med sit legetøj imens han skreg hysterisk GÅ VÆK GÅ VÆK GÅ VÆK hele vejen op til bilen.

Men på trods af de dumme mug havde han nu haft en god tur alligevel.

Det blev desværre kun til den ene fisk vi spiste, men vi alle 3 mærke og så flere fisk i løbet af dagen.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb