Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Har bestået mit Kemi :-)

mrc | 30 May, 2011 16:29

Så har jeg fået sommerferie. I dag har jeg nemlig været til Kemi eksamen og jeg slutte af med et 7 tal. Efter et to ugers forløb hvor jeg har læst til eksamen sammen med  Pia fra min klassen og følt jeg havde rigtig godt styr på eksamen, fik jeg i går besøg af en anden fra klassen som fik hylet mig helt ud af den.

Det var bare meningen jeg skulle ha læst mine svar igennem i går og så var det det, men det endte med jeg sad og fik totalt stess og blev mega nervøs da min gæst ubevist fik jeg mig mega usikker. Det endte med jeg måtte smide hende hjem og gå i seng med en følelse af at jeg ikke havde styr på en skid alligevel. Det gjorde at absolut ikke fik sovetden nat, så jeg var mega træt de jeg kørte mod skolen i morges. 

Jeg skulle op som den første, så jeg skulle heldigvis ikke gå hele dagen og blive nervøs. På vej ind til skolen var jeg ikke så nervøs, men da jeg nået skolen begyndte det rigtig at komme. 

Inde til forberedelsen syntes jeg jeg fik rigtig godt styr på tingene, men da jeg kom ind og skulle fremlægge det begyndet min mund at tørre ud og jeg fik sagt en masse vrøvl. 

Så da jeg kom ind og hørte jeg fik 7 blev jeg rigtig lette. Jeg følte virkelig det var gået af lort. Men helt dårligt har det jo ikke været Smile

 

Da jeg var færdig med eksamen og lige havde sidde og snakket lidt med de andre tog jeg ind til Liv og Christoffer ørelæge hvor de begge skulle til kontrol og mødtes med dem og Michael.

Inde ved ørelægen kunne han konstatere at Liv inde dræn var røget ud. Han synes vi skulle se tiden an om Liv evt. skulle ha lagt et nyt dræn i øret. Samtidig syntes han hun virket lidt alleregisk og vi fik derfor nogle næsedråber hun skal ha det næste stykke tid.

Christoffer øre uden dræn var stadig rigtig fint. Han mente også det var tid til at tage det andet ud. Så vi fik en dato hvor vi skulle komme ind og få taget det ud. Når det stadig sidder på plads skal han i fuld nakose for at få taget det ud.

Efter ørelægen kørte Michael på arbejde og Vi andre gik op i gågaden og fik en dejlig is Smile og så kørte vi hjem bagefter.

I eftermiddag har jeg været rigtig træt og børne og jeg har også bare hygget på sofaen med en film.

 

Her til aften har vi været uden med min morbror og tante og sætte æresport på, da de har sølvbryllup i morgen. Christoffer og Liv syntes det var lidt kedeligt, så de gik indenfor og leget med Sabrine i stedet Smile.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb