Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

København weekend.

mrc | 22 May, 2011 14:28

I går kørte vi til København og første stop blev hos Martin. Joy var på arbejde. Har fik vi lige lidt mad inden vi kørte ind til parken hvor vi skulle se DM håndboldkampen mellem AG København og bjerringbro. Det var en rigtig fed oplevelse at være i parken og se det. vi havde dog ikke verdens bedste pladser, men hele arrangemanget og stemningen var så fed. Efter kampen mødtes vi med hele Michael familie og hygge lidt.

Derefter kørte vi ud til Louise og Jacop Müller hvor vi skulle have aftens mad og ellers hygge resten af aften.Vi overnatte ved dem til i dag søndag, hvor vi først har været ude og heppe på Steffen og Jens som skulle løbe deres først marathon. Da vi havde børne med valgte vi først at tage ud til marathonløbet lidt før de skulle løbe i mål.  Vi stod ca ½ km målet og nåde både og heppe først på Jens og derefter Steffen. Det var to stolte og trætte herre vi mødtes med efter løbet Smile

Inden vi kørte hjem mod fyn igen var vi lige tur på Amar og se danmarks første rumraket. Christoffer og Michael Wink syntes det var rigtig sejt at se den. Efter at ha kigge på den et stykke tid, vendte vi bilen mog fyn. Da vi kørte på broen fra Amar til Sjælland så vi et meget vildt og flot syn. Et uvejr var på vej ind over KBH. Skyerne var rigtig vilde og se på og vi kørte lige ind i uvejret. Det var som at køre ind i en væg. Det skiftet fra sol til MEGA voldsomt regn hvor man overhoved ikke kunne se ud af ruden på 1 sekund. Det var helt vildt.

Heldigvis kørte vi modsat uvejret, så vi kom forholdvis hurtigt ud af det i den. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb