Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

HIP HIP HURRA CHRISTOFFER 6 ÅR.

mrc | 13 May, 2011 22:25

Så blev min "lille" christoffer 6 år. Det har været en super fødselsdag med familien og hans bedste ven her til at fejre ham.

Så blev det fredag d. 13 maj og Det betyder Christoffer har fødselsdag. Vores lille drenger runder 6 år og inden længe skal begynder der en ny stor fase i hans liv - Nemlig skole livet. 

Vi startet dagen med at "vække" Christoffer med sang. Igen i år "vågne" han utrolig hurtigt Smile Og så var det gave tid. Christoffer kunne æste ikke vent med at åbne sine gaver og det vagte stor lykke da han så der lå en Nitendo dsi xl i en af pakkerne.

Efter gaver var åbnet var det børnehavetid. Vi havde købt et STOR brunsviger han skulle ha med til eftermiddagsmaden. de sidste par år har vi ellers haft børnehaven til fødselsdag herjemme, men da han gernge ville ha hans kamarater fra børnehaveklassen med også har vi valgt at holde fødselsdag for hans venner en anden dag.

Da jeg hente Christoffer i eftermiddag havde han haft en rigtig sjovt fødselsdag. Han var rigtig blevet fejret på børnehave maner.

Ved 15.30 tiden kom Christoffer bedste ven Alaxsander til fødselsdag og lidt efter begyndte vores familie også at komme.

Christoffer havde valgt vi skulle ha risengrød til aftensmad og til aftenkaffe skulle vi ha lagkage Smile. MUMS.

Det blev en rigig hyggelig fødselsdag og Christoffer fik rigtig mange gode gaver. 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb