Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Startet i skole.

mrc | 01 February, 2011 19:04

Efter at ha gået hjemme i lidt over 2 år begyndte jeg i skole mandag d. 3 januar. det næste halve år skal jeg læse Kemi C og Engelsk på VUC FYN i Odense.

Jeg har fået bevilget en revalidering til først at lære et ½ åe på VUC og derefter til at læse til Bioanalytiker (så nu håber jeg at jeg komme rind)

For at kunne opfylde kravene til Bioanalytiker uddannelsen mangler jeg Kemi C, så derfor skal jeg læse det op. Min sagsbehandler forslog om jeg ikke havde brug for at læse et andet fag igen og det synte sjeg var en rigtig god ide. Da engelsk aldrig har været min stærke side syntes jeg det var oplagt at læse det igen.

Til at starte med var det meningen at eg skulle læse Kemi C i Kolding , da jeg stod på ventelisten til holdet i Odense, Men da de havde været igang i en uge i Odense fik jeg brev om at der var blevet plads til mig på holdet. Rigtig dejligt. Så nu læser jeg begge ting i Odense. Smile

Jeg er rigtig dejligt at være kommet i gang med at læse igen og at komme ud bland mennesker igen og føle man har et Liv igen, nået mere at stå op til om morgen udover ens familie selvfølgelig Smile

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb