Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Ligget syg med en slem omgang lungebetændelse.

mrc | 17 November, 2010 20:50

Forrige søndag (vores sidste feriedag) lagde jeg mig syg. Det begyndte så små da vi var oppe i halle til hjemmesøndag. Jeg gik og små frøs og følte mig ikke helt på toppen. Om aften begyndte jeg at fryse helt vildt. Det endte med at jeg lå pakket ind i to dyner og to varmedunke og 1 varmepude og stadig rystet helt vildt.

Om mandagen havde jeg høj feber lige fra morgenstunden. I løbet af dagen, begyndte jeg at få lidt besværet vejrtrækning og lidt ondt i højre lunge når jeg træt vejret.

Nattet til tirsdag sov jeg ikke ret meget, da min vejretrækning var blevet rigtig besværet. Tirsdag kørte Michael mig over til lægen. Over ved lægen kom jeg ind og ligge efter jeg kun havde været der i 10 min, da jeg blev rigtig utilpas. Jeg fik svære og svære ved at trække vejret og det begyndte at sortne for mig. Lægen kunne konstatere at jeg havde fået en slem lungebetændelse på højre lunge. Lægen var lidt i tvivl hvad der skulle ske med mig, men hun beslutte sig for at sende mig hjem på medicin, men hvis jeg fik det bare en lille smule dårliger det næste døgn skulle jeg indlægges. Men hun håbede på at medicinen var nok. For jeg jeg kom så hurtig i gang som muligt, startet jeg med at tage en dobbelt dosis medicin over ved lægen. Vi fik medicin med hjem til de første par dage, så Michael ikke skulle køre efter medicin til mig.

Vi skulle helst gerne begynde at se en lille forbedring allerede i løbet af onsdagen og hvis der ikke var begyndt at ske en forbedring torsdag skulle vi kontakte lægen igen.

Onsdag eftermiddag/aften var medicinen ikke begyndt at hjælpe endnu så vi kontaktet lægevagten. De syntes det var fortidlig at ændre på behandlingen, så de syntes vi lige skulle se tiden an til om fredagen. Selvfølgelig skulle vi kontakte lægen igen hvis jeg fik det dårliger og ellers skulle vi kontakte lægen på fredag hvis medicinen ikke var begyndt at hjælpe endnu.

Fredag var der heldivis begyndt at ske en lille bedring. ikke så meget på min vejrtrækning, men min feber var falde til kun 38.0, så vi valgte at se tiden an og så kunne vi altid kontakte vagtlægen hvis der blev behov.

I løbet af weekenden begyndte jeg så små at få det bedre. Det  var en hel lettelse at kunne begyndet at trække vejret bedre igen.

Jeg er stadig ikke helt 100% frisk, men nu kan jeg da begyndet at lave lidt herhjemme igen og ikke mindst sove nogenlunde ordenligt om natte. 

De to sidste dage har jeg haft "underholdning" af Christoffer. Han blev syg i mandags da han var i børnehaven. Nu er hans vejrtrækning også begyndt at blive lidt besværet, så vi skal nok et smut til lægen i morgen.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb