Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

En uges ferie

mrc | 06 November, 2010 21:01

Så er en uges skøn ferie ved at være slut.

Vi startet ferie sidste lørdag med at tage en tur til Nørresø hvor vi gik en tur rundt om søen. En tur på ca 6 km. Inden turen var vi lidt spændt på hvordan det ville gå, dels forbi jeg ikke havde gået så så langt endnu og dels om børne gad gå så langt. Turen rundt gik rigtig godt. Vi skulle dog holde nogle pauser på vejen rundt for børnes skyld og finde lidt sjove lege at lege imens vi gik rundt for at fjerne deres fokus.

Christoffer gik hele vejen rundt. Liv måtte op på Michael skulder den sidste 1 - 1½ km, da hendes krafter var sluppet op.

 

Om mandagen kørte vi i sommerhus på Taasinge. Tirsdag formiddag gik vi en skøn tur i skoven om eftermiddagen kørte vi hjem til håndboldtræning. Først stod den på Mini træning. Derefter spiste vi aftensmad i hallen og så skulle Michael træne. Da han var færdig kørte vi tilbage til sommerhuset. 

Onsdag hygge vi i sommerhuset og så var vi alle nede og fiske. Michael var gået nogle timer før os, så han lige kunne fiske lidt selv inden vi andre kom. Vi fange desværre ikke nogle fisk.

Torsdag tog Michael ud og fiske igen. Vi andre gad ikke rigtig pga. vejret, så vi blev hjemme og hygge i sommerhuset istedet. Da Michael kom tilbage kørte vi i Svedborg badeland. Der fik vi rigtig hygget en og badet en masse nogle timer. Christoffer og Liv brugte meget tid i den store vandrutchebane, imens Michael og jeg kunne ligge i vandet og holde øje med dem. PUHA vores børn er ved at blive store.

Da vi alle var opløst gik vi op og kørte på den gyldne måge og spiste aftensmad. Da vi havde spis og Ch og Lic havde fået leget lidt der kørte vi hjem til sommerhuset igen, men to trætte børn.

Om fredagen skulle vi alle ud og fiske igen. Vi gik ca 1.2 ned til skoven som vi skulle gå igennem for at komme hen til fiskepladsen. De vi kom derned var skoven lukket af pga. jagt. Derfor kunne vi ikke komme derhen hvor vi skulle fiske, så vi kunne bare vende om og gå hjem igen Frown. Det var børne og Michael absolut ikke tilfreds med.

Vores første plan var at vi skulle køre hjem fra sommerhuset fredag aften efter disney show, men nu hvor vi ikke kunne komme ud og fiske blev vi ening om at køre hjem o eftermiddagen i stedet og så hygge derhjemme om aften istedet. Så det gjorde vi.

I dag lørdag har vi været ude og sælge julekalender for snif håndbold og derefter ude og se Michael spille håndboldkamp. I morgen er sidste ferie dag, desværre.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb