Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Totte har født.

mrc | 27 July, 2010 23:45

I dag har Totte født 3 rigtig søde killinger. Michael opdage at Totte var gået i fødsel. Derfor lukke han hende ind på toilette. Da den var meget urolig og bange satte Liv og jeg mig ind til den og kælede lidt med hende. Det fik hende til at slappe lidt af og hun lagde sig på et tæppe helt henne ved os. Liv og jeg så den første killing komme til verden. Liv blev desværre ked af det da Totte lige kigge på os og piv meget højt lide da killingen kom ud.

Efter et stykke tid gjorde hun sig klar til at få nr 2. Denne gang var Christoffer og Michael også derinde. Liv ville dog ikke se det, så hun stod i stuen imens og kom ind da Totte havde født den. Da vi havde set lidt på dem, lod Vi dem være i fred. Efter nået tid igen kom der endnu en killing til verden.

Vi skulle til Maria´s fødselsdag over ved mine forældre om aften. Da vi tog afsted ligne Totte en der var færdig med at få killinger. Vi havde lavet en kasse med håndklæder i og lagt Totte og killingerne derop. Selvom vi var ret sikker på hun ikke skulle have flere var vi meget spændte da vi kom hjem. Men vi fik ret, der var stadig kun tre bitte små søde killinger Smile

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb