Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Lidt forsinket 3 mdrs. kontrol af ryggen.

mrc | 19 July, 2010 15:51

I dag har jeg været til kontrol med ryggen. Da jeg havde tid allerede kl 9.00 og vi var i sommerhus på Tåsinge havde vi valgt at køre op til Strib søndag aften for at overnatte der, så vi ikke skulle så tidligt på i morges.

Det gik rigtig godt til kontrolden. De røntgenbilleder jeg havde fået taget af ryggen viste at mit led var vokset fint sammen. Han var også rigtig glad for at høre mine ben smerter var væk. Jeg skulle nok regne med at der kunne gået lang tid enden den sovende fornemmelse i foden gik væk. 

Ellers var han godt tilfreds med mig og jeg skulle bare forsætte som jeg gjorde nu. Jeg skulle stadig passe på og lytte meget til rygge.

Jeg spurgte til hvornår jeg kunne begyndet at svømme igen. Det havde han svært ved at svare på, men jeg skulle snakke med mine træner fra genoptræning holdet om det, da de bedst ville kunne sige hvornår min ryg var klar til det.

Efter besøget på sygehuset kørte vi en lille tur til tyskland og handlet lidt. Da vi havde fået handlet kørte vi til Als for at besøge Manne, Bjerne, Trine, Ide og lille nye Ditte. Da vi kom havde de grillpølser m.m. klar Smile.

Imens vi voksne fik snakke en masse havde børne travlt med at lege sammen. Rigtig skønt at se de bare begyndte at lege med hinanden lige med det samme.

Vi kunne desværre kun være der 2½ time da Manne og Bjerne skulle til fødselsdag og vi skulle videre op til Jens afskedsfest ved hans forældre. Det var rigtig hyggeligt at se dem igen og ikke mindst at se lille skønne Ditte.

Det var rigtig hyggeligt til Jens afskedsfest. Hans forældre bor på en gård hvor de har køer. Da vi havde fået eftermiddags kaffe m.m. tog Jens Christoffer, Liv og michael med ud på en mark for at køre på traktor. Både Christoffer og Liv fik lov til at prøve at køre traktoren. Det var lige guf for dem. De var begge mega stolte bagefter.

Efter deres traktortur gik de en tur i stalden for at se køerne og kalvene og derefter gik de på hø loftet for at se katte killinger. Begge dele syntes de rigtig rigtig godt om. 

Resten af dagen var de i salden, på hø loftet og ved traktoren. Det var ikke meget vi så til dem. Når Jens far skulle lave nået i stalden deltog de. Christoffer hjalp bla. med at malke. Vi var også så heldige at mælkebilen kom og hentet det mælk de havde malket ud. Det syntes de også var rigtig spænende og Christoffer havde som sædvanlig en masse spørgsmål til mælkemanden. 

Det var en rigtig hyggelig eftermiddag/aften over ved Jens forældre. Han har en utrolig sød familie.

Det var to meget trætte børn vi fik med hjem. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb