Familie Rose Skaastrup blog.

Vores familie består af Michael. Mette, Christoffer & Liv

Liv startet i børnehave.

mrc | 25 June, 2010 15:00

Så er Liv startet i børnehave. Puha tiden går hurtigt.

Hun startet tirsdag d. 1 juni. Den første dag var planen at jeg skulle med op i børnehaven og være.

Morfar kom og kørte os derop ved 8.30 tiden. Da vi kom derop var nogle af børne på vej ud og lege, så Liv smutte også med ud og så så jeg ikke meget til hende igen. Ved 10.45 beslutte jeg mig for at tage hjem igen, da Liv absolut ikke havde brug for at jeg var der Smile.

Ved 15.00 tiden tog jeg op i børnehaven igen. Hun havde bare hygget sig så meget  og der havde ikke været nogle problemer Smile.

Onsdag d 2 og torsdag d. 3 lå Liv desværre syg, men fredag var hun klar til at komme i børneghaven igen. Michael kørte derop med dem ved 7.15 tiden. Det var så meningen at han skulle være der imens Liv prøve at spise morgenmad deroppe. Men efter et kort stykke tid spurgte hun og han ikke snart skulle på arbejde og så kunne han lige så godt køre  Smile.

Nu har hun snart gået der en månede. Hun tuller rundt og leger. Hun kan dog bdst lide lige at vide hvor Christoffer er. Der har været tog gange hvor Christoffer ha skulle et andet sted hen med sin gruppe hvor hun så er blevet ked af det, men begge gange gik det hurtig over igen. 

De voksne siger også at hun bare hygger sig. Hun skal dog lige lære at når de voksne siger nået til hende, så mener de det altså Laughing. Men det kommer jo ikke bag på nogle af os. Det skal de nok få meget sjovt med

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb